Alimentator cereale pentru morile de laborator MF3170

Alimentator cereale pentru morile de laborator MF3170

perkinelmer

Cerere oferta

Alimentator pentru introducerea constantă a probelor în morile de laborator - Mill Feeder 3170

Beneficii:
Ușor de operat
Omogenitate îmbunătățită
Înfundare redusă

Mill Feeder 3170 este un alimentator cu palete din cauciuc acționate de un motor care se atașează la orice moară de laborator de la PerkinElmer. Pentru a pune în funcțiune alimentatorul, pur și simplu turnați proba în pâlnia de deasupra acestuia, porniți moara și apoi porniți alimentatorul. Acesta asigură alimentarea constantă a probei în camera de măcinare.


Alimentarea consecventă a probei îmbunătățește măcinarea, oferind o omogenitate mai bună în proba de sol în comparație cu alimentarea manuală. Alimentarea constantă a bobului la o viteză lentă și uniformă îmbunătățește performanța de măcinare pentru probele cu conținut mai mare de umiditate sau ulei.


Principiul paletei de cauciuc și utilizarea unei surse de joasă tensiune asigură funcționarea în siguranță a alimentatorului. Alimentatorul poate fi setat la trei viteze diferite, dintre care una este reglabilă. Pentru un eșantion de cereale de 300 de grame, setările dau timp de alimentare între 1 și 5 minute.


Specificații
Alimentator cu motor pentru morile de laborator, reglabil în trei viteze. Livrat cu transformator pentru 230 sau 115 volți.
Cerințe de alimentare: 12 VAC, 50/60 Hz
Consum de energie: 5 W
Dimensiuni (HxDxW): 148x82x188 mm. Crește înălțimea morii cu 55 mm (mori cu ciocan) / 125 mm (mori cu disc)
Greutate netă: 1,7 kg (inclusiv transformator)
Se potrivește tuturor laboratoarelor de la Perten Instruments
LM 3100: Freză de ciocan izolată fonic, cu ciocan de evacuare, aprobată pentru analiza numărului de scădere, a indicelui glutenului și a altor analize de cereale.
LM 120: Moara cu ciocan aprobată pentru analiza numărului de scădere, a indicelui de gluten și a altor analize de cereale.
LM 3600: Freză de disc pentru umiditatea boabelor și măcinarea particulelor mari.
LM 3303: Moara de disc pentru umiditatea boabelor și testul de duritate PSI.