Centrifuga pentru indice glutenic

  • Centrifuga pentru indice glutenic
  • Centrifuga pentru indice glutenic
  • Centrifuga pentru indice glutenic
  • Centrifuga pentru indice glutenic

Centrifuga pentru indice glutenic

yucebas machinery

Cerere oferta

Centrifuga pentru determinarea indicelui glutenic Y08 - calitatea glutenului

Exact la 30 de secunde dupa terminarea procesului de spalare a glutenului, se transfera bucata de gluten rezultata din spalare pe o caseta cu sita si se centrifugheaza timp de 1 minut la 6000 rpm in centrifuga .

Dupa incheierea centrifugarii, fractia de gluten care a ramas pe sita se inlatura cu ajutorul unei spatule si se cantareste. Fractia care a trecut prin sita se adauga pe balanta si se insumeaza. Raportul dintre cantitatea de gluten ramasa pe sita fata de cantitatea totala de gluten se numeste Gluten Index - indice glutenic - si se exprima in %. Cu cat este mai mare, mai aproape de 100%, cu atat calitatea glutenului este mai buna.

 Centrifuga are un capac de siguranta. Controlul centrifugii se realizeaza de la ecranul tactil, pe care pot fi vizualizate de asemenea durata testului, temperatura interna a aparatului, pozitia incuietorii capacului, data si ora.

Avantaje:

 - Ușor de utilizat

- Blocarea capacului de siguranță

- Control direct de la ecranul tactil LCD

 

Specificatii tehnice :

Dimensiuni (H x P x L): 260 mm x 320 mm x 220 mm

Energie: 220 V 50 - 60 Hz

Greutate netă: 14 Kg