Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii

  • Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii
  • Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii
  • Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii
  • Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii
  • Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii

Duo Line Medium - Sistem de monitorizare a temperaturii

pfeuffer

Cerere oferta

Sistemul compact de monitorizare a temperaturii în silozuri Duo Line Medium, consacrat în România de peste 20 ani.

 

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine Medium este utilizat pentru controlul complet automat al temperaturii din silozurile de cereale, pentru recunoaşterea şi prevenirea alterărilor calitative în timp. Senzorii de temperatură sunt conectaţi digital la unitatea centrală printr-un bus cu 4 fire. Astfel, efortul de instalare este redus la minim.

 

Unitatea centrală a DuoLine Medium comandă măsurările şi recepţionează valorile temperaturii, pe care apoi le evaluează, iar când depăşesc o limită prestabilită, le afişează într-o fereastră de alarmă. În plus, alarmează prin lampa intermitentă externă, sirenă sau mesaj SMS (opţional).

 

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine Medium este integrabil în silozuri de beton sau metalice și oferă protocoale precum valori tendențiale și valori critice ale temperaturii, pentru tipărire la o imprimantă externă printr-o interfață paralelă. Interfața serială permite transmiterea datelor la un PC și evaluarea în continuare cu programul DuoLine Manager.

 

Unitatea poate fi comandată simplu prin intermediul ecranului sensibil la atingere (touch screen).

 

Toate valorile temperaturii măsurate de fiecare senzor sunt indicate clar pe afişaj, împreună cu tendinţele lor de evoluţie. Sistemul DuoLine Medium este proiectat pentru funcţionare complet automată. La momente sau intervale de timp prestabilite, unitatea centrală începe măsurările şi emite un semnal de alarmă dacă limitele temperaturii au fost depăşite.

 

Domeniu de utilizare

DLS medium este o variantă staționară în centrul de control. Cicluri sau momente de măsurare automate, combinate cu relee de alarmă și tipărire automată, ușurează muncă personalului din depozit. DLS medium este adecvat pentru măsurarea temperaturii a până la 64 (opțional:128) de celule de depozitare prin cabluri de măsurare supendate.

 

Funcționare

Microprocesorul încorporat în centrala de evaluare controlează procesul de măsurare, verifică valorile individuale ale senzorilor de temperatură cu privire la depășiri ale valorii limită, emite în caz de nevoie un semnal de alarmă și memorează toate rezultatele. Un afișaj LCD iluminat indică temperaturile individuale ale senzorilor. O imprimantă (opțională) poate tipări un protocol clar structurat cu valorile individuale ale temperaturii. Diferitele tipuri de reglaje permit obținerea unor evaluări ale tendințelor de evoluție. Datele pot fi transferate la un PC printr-o interfață serială (RS232).

 

Senzori de măsurare

Sonde de măsurare a temperaturii (cu cablu), cabluri de măsurare suspendate cu arc de susținere sau suport de podea și modul de comandă.

 

Ofertă detaliată la cerere.

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine medium este aprobat să lucreze în zone cu pericol de  explozie (ATEX 20/21)