Duo Line STAR Soft - Sistem de monitorizare a temperaturii

  • Duo Line STAR Soft - Sistem de monitorizare a temperaturii
  • Duo Line STAR Soft - Sistem de monitorizare a temperaturii
  • Duo Line STAR Soft - Sistem de monitorizare a temperaturii

Duo Line STAR Soft - Sistem de monitorizare a temperaturii

pfeuffer

Cerere oferta

Duo Line Star Soft este un sistem de măsurare a temperaturii din silozuri cilindrice sau depozite plane de cereale cu program PC de setare a senzorilor de temperatură și de citire și evaluare a datelor

 

Management rapid și eficient al temperaturilor din silozuri și magazii de cereale

  • Operare simplă și intuitivă
  • Reprezentare grafică evoluție valori temperatură
  • Instalare simplă prin sistem bus
  • Bază de date integrată
  • Adecvat pentru utilizare în zone ATEX 20/21

Funcționare

Cablurile de măsurare suspendate și/sau receptoarele pentru sonde radio de măsurare sunt conectate la interfața DLS soft Gateway prin cablul de comunicare bus cu patru fire DuoLine STAR. Pot fi utilizate până la 255 sonde de măsurare prin radio pentru fiecare instalație. Receptorul din magazie transmite datele sondelor radio de măsurare detectate, iar operatorul le poate poziționa cu software-ul pentru PC prin drag & drop pe planul digital al instalației. În afară de silozuri, cu noul software pentru PC pot fi astfel gestionate și magazii plate de cereale, prin sondele de măsurare prin radio. Programul include planificarea intervalelor de măsurare complet automate, evaluarea confortabilă și reprezentarea grafică a planului instalației cu silozuri, cabluri de măsurare suspendate, magazii și sonde de măsurare prin radio. Software-ul pentru PC DLS soft oferă o imagine de ansamblu completă în timp util, clar și eficient. În afară de măsurările planificate automat, temperaturile momentane pot fi și ele măsurate cu doar un clic de maus. DLS soft memorează toate valorile măsurate într-o bază de date. Pentru documentare, protocoalele de temperatură pot fi tipărite local sau transmise automat prin e-mail ca fișiere atașate în format PDF. Software-ul pentru PC este adecvat pentru utilizare sub sisteme de operare Windows® 7, 8 și 10.

 

Senzori de măsurare

Sonde de măsurare prin radio cu receptoare, cabluri de măsurare supendate cu arcuri de susținere sau suport de podea și module de comandă.

 

Utilizatorul are posibilitatea de a utiliza sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine Star Soft și online.

Un alt avantaj major al sistemului de monitorizare a temperaturii DuoLine Star Soft este posibiltatea de cuplare cu senzori de temperatură wireless, cu transmisie de date fără fir. Acești senzori sunt ideali pentru magazii - depozite plane de cereale.

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine Star Soft este certificat cu protecție antiexplozie pentru zona 20/21, este foarte ușor de instalat iar programul soft este în limba română.

 
Model Numãr comandã
DuoLine STAR soft Gateway 1336 1000
DuoLine STAR soft Gateway (pentru 256 module de control) 1336 1010

 

Accesorii Numãr comandã
Senzor temperaturã și umiditate exterioarã 2236 0700
Ieșire USB releu 2236 0750