DuoLine STAR - sistem de monitorizare temperatura wireless pentru magazii

DuoLine STAR - sistem de monitorizare temperatura wireless pentru magazii

pfeuffer

Cerere oferta

DuoLine STAR - controlul temperaturii prin radio pentru magazii

Rapid, eficient și confortabil: sistem de supraveghere a temperaturii în silozuri și depozite de cereale, bazat pe sonde wireless cu transmisie date prin radio şi PC.

 

Măsurare completă și rapidă a temperaturii

Temperatura este cel mai important indicator pentru controlul calității în silozuri și depozite de cereale. Creșterea acesteia poate semnaliza probleme cu dăunători sau cu umiditatea. Sistemul de măsurare a temperaturii bazat pe PC DuoLine STAR (DLS) permite o achiziție cuprinzătoare și rapidă a valorilor temperaturii din depozitul (magazia) de cereale. Astfel pot fi recunoscute la timp probleme potențiale și luate contramăsuri corespunzătoare, precum răcire sau aerisire, iar acestea de asemenea reglate optim.

     

 

Sistem complet automat

DuoLine STAR se bazează pe o arhitectură de sistem performantă și scalabilă, care poate fi adaptată flexibil și economic la cerințele și condițiile concrete existente la utilizator. .

Structură flexibilă sistem
Toate componentele sistemului sunt compatibile dedicat între ele, pentru un efort minim de instalare și asigurare a unei disponibilități maxime și fără perturbații:
- Sistemul DuoLine STAR soft poate interoga până la 255 de sonde de măsurare a temperaturii radio / instalație. În timpul măsurării un LED de control se aprinde intermitent în mânerul sondei.
- Sonde de măsurare a temperaturii robuste, liber poziționabile,cu până la patru senzori de temperatură, rază de emisie a datelor prin radio peste 100 m și ca. 5 ani durată de viaţă a bateriilor (la un interval de timp de măsurare de 15 minute)
- Receptor pentru până la 255 sonde radio de măsurare a temperaturii, distribuite pe o suprafață de ca. 40 x 100 m, cu alimentare electrică direct prin cablul Bus de comunicare
- Antenă liber orientabilă, cu unghi de acoperire larg (vertical peste 20°, orizontal peste 70°)
- Interfață DLS Gateway soft ca transmițător intermediar date măsurate de la cablul Bus de comunicare la un PCconectat prin portul USB, disponibilă (opțional) și ca DLS link pentru conectare directă printr-o interfață serială RS232 la un sistem de control al procesului
- Alimentare electrică a comunicării DLS Bus și a receptoarelor conectate de la interfața DLS Gateway, cu un adaptor de alimentare de siguranță (ATEX)
- Conectare în rețea la alegere în serie, în stea sau mixtă
- Repetitor (opțional) cu antenă, pentru instalații complexe