Etuva IKA Oven 125 control - dry glass

Etuva IKA Oven 125 control - dry glass

ika

Cerere oferta

Modelele de uscare din seria IKA OVEN 125 control dry glass sunt cuptoare puternice pentru reglarea temperaturii, uscare și încălzire. Încălzirea rapidă și reglarea exactă a temperaturii garantează rezultate reproductibile în laboratoare industriale, universități, cercetare, controlul calității sau știință. Datorită izolației de înaltă calitate, dispozitivul are un interior foarte mare de 125 l față de volumul său total. Această structură reduce, de asemenea, emisiile de miros și costurile de operare și asigură o uniformitate excelentă a temperaturii.

 

Controlul cuptorului uscat cu recirculare la aer uscat se încălzește până la 300 ° C. Selectarea temperaturii suplimentare TWB (DIN 12880) îndeplinește cele mai înalte cerințe de securitate. În plus, curba temperaturii poate fi monitorizată în timpul testării independent de temperatura de siguranță. Aceasta înseamnă că materialul dvs. de testare este întotdeauna protejat.

 

Ușa de sticlă permite o mai bună monitorizare a probelor.

 

Un interior bine gândit

Interiorul cu dimensiuni generoase a cuptorului uscat 125 este iluminat confortabil. Ventilatorul se oprește automat dacă ușa este deschisă. Pana la 6 rafturi inserabile pot fi cazate in interiorul din otel inoxidabil.

 

Interfeţe

Controlul uscat al cuptorului 125 oferă o interfață pentru un senzor suplimentar pentru reglarea directă a temperaturii în materialul de testare. Parametrii de testare pot fi stocați direct pe un stick USB.

 

Două afișaje

Toți parametrii importanți de proces sunt afișați în mod clar pe două afișaje TFT mari. Profilele de temperatură și profilurile individuale ale utilizatorilor pot fi introduse prin interfața intuitivă a utilizatorului. Ceasul în timp real oferă o documentație digitală convenabilă.