Etuva IKA Oven 125 control dry

Etuva IKA Oven 125 control dry

ika

Cerere oferta
Etuva IKA Oven 125 control - dry
Modelele din seria uscatã de cuptoare IKA 125 sunt cuptoare de uscare puternice pentru reglarea temperaturii, uscare și sarcini de încãlzire. Încălzirea rapidă și reglarea exactă a temperaturii garantează rezultate reproductibile în laboratoare industriale, universități, cercetare, controlul calității sau știință. Datorită izolației de înaltă calitate, dispozitivul are un interior foarte mare de 125 l față de volumul său total. Această structură reduce, de asemenea, emisiile de miros și costurile de operare și asigură o uniformitate excelentă a temperaturii.

Controlul cuptorului uscat cu recirculare uscat la aer uscat se încălzește până la 300° C. Selectarea temperaturii suplimentare TWB (DIN 12880) îndeplinește cele mai înalte cerințe de securitate. În plus, curba temperaturii poate fi monitorizată în timpul testării independent de temperatura de siguranță. Aceasta înseamnă că materialul dvs. de testare este întotdeauna protejat.

Un interior bine gândit
Interiorul cu dimensiuni generoase a cuptorului uscat IKA OVEN 125 este bine iluminat. Ventilatorul se oprește automat dacă ușa este deschisă. Până la 6 rafturi inserabile pot fi găzduite in interiorul din oțel inoxidabil.

Interfeţe
Controlul uscat al cuptorului IKA OVEN 125 oferă o interfață pentru un senzor suplimentar pentru reglarea directă a temperaturii în materialul de testare. Parametrii de testare pot fi stocați direct pe un stick USB.

Două afișaje
Toți parametrii importanți de proces sunt afișați în mod clar pe două afișaje TFT mari. Profilele de temperatură pot fi introduse prin interfața intuitivă a utilizatorului. Ceasul în timp real oferă o documentație digitală convenabilă.