Falling Number model FN 1000

Falling Number model FN 1000

perkinelmer

Cerere oferta

FN 1000 este cel mai nou model de instrument Falling Number® și oferă multe beneficii și caracteristici îmbunătățite. Este un sistem dual de analiză adecvat pentru oricine dorește o analiză fiabilă și o capacitate ridicată.

Standardul mondial - modelele PerkinElmer Falling Number® sunt singurele instrumente validate pentru testarea indicelui de cădere în conformitate cu standardele internaționale: AACCI / Nr. 56-81.03, ICC / nr. 107/1, ISO / DIS 3093.

Control automat al nivelului apei - Sistemul FN 1000 controlează automat nivelul băii de apă, îmbunătățind consistența rezultatelor.

Fungal Falling Number - FN 1000 este echipat pentru a testa făinile cu adaos de alfa-amilază fungică.

Reglarea altitudinii - la peste 600 m altitudine, rezultatele Falling Number® trebuie ajustate pentru presiunea atmosferică mai scăzută. FN 1000 include un senzor care avertizează operatorul să activeze corecția automată atunci când este necesar.

Auto-pornire - Atunci când tuburile de testare sunt plasate în baia de apă, FN 1000 pornește automat testul în așteptarea confirmării de la operator.

Baie de apă izolată - FN 1000 este proiectată cu o baie de apă izolată și o parte exterioară din plastic pe capacul de răcire, asigurând astfel atingerea și protejarea operatorilor.
 

Abur redus - baia de apă se oprește pentru scurt timp la sfârșitul încercărilor, permițând operatorilor să scoată tuburile și caseta sub abur redus.
 

Adăugarea automată a apei - Nu este nevoie ca operatorii să monitorizeze nivelul apei și să adauge apă deoarece acest lucru se face automat de către FN 1000.
 

Interfața cu ecranul tactil - interfața intuitivă a ecranului tactil de mari dimensiuni facilitează utilizarea FN 1000 și utilizarea funcțiilor avansate, cum ar fi calculul amestecului, adăugarea malțului, corecția umidității și multe altele.
 

Conectivitate - FN 1000 este echipat cu 4 porturi USB și un port Ethernet, permițând utilizarea simultană a imprimantelor, conexiunea de captare a datelor, cititoare de coduri de bare și multe altele.