Hote chimice pentru laborator MERCI ® N

  • Hote chimice pentru laborator MERCI ® N
  • Hote chimice pentru laborator MERCI ® N

Hote chimice pentru laborator MERCI ® N

merci

Cerere oferta

Hota chimică de laborator complet automată cu panou de control și distribuție de utilități pe dreapta.

Având în vedere cele mai importante aspecte ale muncii în laborator, ca de exemplu securitatea ocupațională, protecția mediului și economie de costuri, Merci a dezvoltat noua hotă chimică de laborator  MERCI® N, care îndeplinește toate cerințele.

Corpul hotei chimice este realizat din foi profilate din oțel acoperite electrostatic cu pulbere de email epoxidică.

Blatul de lucru al hotei chimice MERCI® N se află la înălțimea de 900 mm sau 500 mm de la podea sau opțional fără blat de lucru. Lățimile standard externe sunt 1200, 1500, 1800 și 2100 mm.

Hotele chimice de laborator MERCI® N se livrează standard cu șase prize externe și două prize interne la 230V, cu clapetă de protecție.

În funcție de cerințele beneficiarului hotele chimice pot fi dotate cu accesorii suplimentare. Depinzând de agresivitatea chimicalelor utilizate se pot selecta materialele blatului de lucru și ale incintei hotei.

Sub blatul de lucru al hotei chimice de laborator se poate lăsa spațiu liber sau se poate amplasa un dulap pentru materiale de lucru sau substanțe periculoase. O gamă variată de dulapuri poate fi selectată în funcție de necesități.