Intretinere periodica - mentenanta

Intretinere periodica - mentenanta


Cerere oferta

Se adreseaza tuturor firmelor care au un parc de aparatura de laborator sau mijloace de masurare de proces si care constientizeaza importanta bunei functionari in timp si respectarea caracteristicilor tehnice si metrologice a instrumentelor din dotare. In special firmele care functioneaza in regim de management al calitatii ISO 9001 sau laboratoarele acreditate ISO 17025 pun pret pe buna functionare si pe masuratori corecte ale aparaturii din dotare.

De asemenea, intreprinderile agricole, operatorii de silozuri, morile si fabricile de nutreturi combinate au tot interesul ca inainte de recolta parcul de aparate din dotare sa fie adus la parametrii optimi de functionare, atat ca si capacitate de incarcare, cat si ca precizie.

Intretinerea periodica - mentenanta - se poate efectua la absolut toate aparatele livrate de catre firma Sartorom si la majoritatea aparatelor uzuale de laborator, chiar produse de catre alti furnizori decat cei reprezentati de Sartorom.

Serviciile de mentenanta se realizeaza in mod uzual pe baza de contract de prestari servicii, cu efectuarea de revizii periodice la termenele planificate, dar in mod exceptional, in special inainte de recolta sau audituri, pe baza de comanda prin fax sau e-maill.

Nu exista documente adaugate.