Termostate de imersie cu recirculare IC

Termostate de imersie cu recirculare IC

ika

Cerere oferta

SISTEME DE CONTROL A TEMPERATURII DE INALTA PRECIZIE

Termostate cu imersie cu recirculare seria IC

IKA oferă o gama larga de sisteme de control a temperaturii de înaltă precizie ce acoperă valori intre -20˚C si 250˚C. Portofoliul de produse include circulatoare de imersie, circulatoare cu baie de încălzire si chillere de recirculare. Cu ajutorul tehnologiei precise si design-ului ușor de utilizat, aceste aparate sunt potrivite pentru orice fel de aplicații.

Toate aceste echipamente sunt disponibile in versiune de baza si cea control, unde chiar si modelele de baza oferă mai multe beneficii decât majoritatea instrumentelor de control a temperaturii. Toate modelele IKA folosesc pompa de presiune si aspirare PEEK infinit ajustabila, ce urca pana la 0.61bari/31l/min, posibilitate ce face ca aceste instrumente sa poată fi folosite in aplicații de control a temperaturii interne si externe atât in bai de încălzire închise, cat si deschise. Prin softul „Labworldsoft” fiecare utilizator poate controla si monitoriza aparatele folosindu-se de interfețele USB si RS 232. Posibilitatea de ajusta temperatura de siguranță si de a monitoriza stadiul nivelului de umplere garantează securitatea operării lor. Versiunile control  au in plus o conexiune wireless si pot memora pana la 10 programe pentru facilitarea procedurilor customizate. 

Sistemele de control din seria IC se încadrează intre 20-250˚C, modelul IC eco package urcând doar pana la 100˚C. Acestea au o putere mult mai mare de pana la 2500W, iar stabilitatea temperaturii este in creștere la 0.01K. Presiunea pompei este de 0.45 – 0.65bari (control), iar cea de aspirare intre 0.35 si 0.45 (control). Aceasta serie se bucura de un debit mult mai mare care variază intre 26 si 31litri/min. Posibilitățile crescute ale acestor echipamente le face potrivite pentru aplicații solicitante, fiind potrivite pentru bai universale folosindu-se de un „pod de baie” extensibil. De asemenea, acestea sunt potrivite pentru analizele externe ale recipientelor cu pereți dubli, cu un volum de lucru mai mare de 3 litri.