Termostate de mare precizie cu recirculare HBC

Termostate de mare precizie cu recirculare HBC

ika

Cerere oferta

SISTEME DE CONTROL A TEMPERATURII DE INALTA PRECIZIE

Termostate cu recirculare cu incalzire

IKA oferă o gama larga de sisteme de control a temperaturii de înaltă precizie ce acoperă valori intre -20˚C si 250˚C. Portofoliul de produse include circulatoare de imersie, circulatoare cu baie de încălzire si chillere de recirculare. Cu ajutorul tehnologiei precise si design-ului ușor de utilizat, aceste aparate sunt potrivite pentru orice fel de aplicații.

Toate aceste echipamente sunt disponibile in versiune de baza si cea control, unde chiar si modelele de baza oferă mai multe beneficii decât majoritatea instrumentelor de control a temperaturii. Toate modelele IKA folosesc pompa de presiune si aspirare PEEK infinit ajustabila, ce urca pana la 0.61bari/31l/min, posibilitate ce face ca aceste instrumente sa poată fi folosite in aplicații de control a temperaturii interne si externe atât in bai de încălzire închise, cat si deschise. Prin softul „Labworldsoft” fiecare utilizator poate controla si monitoriza aparatele folosindu-se de interfețele USB si RS 232. Posibilitatea de ajusta temperatura de siguranță si de a monitoriza stadiul nivelului de umplere garantează securitatea operării lor. Versiunile control  au in plus o conexiune wireless si pot memora pana la 10 programe pentru facilitarea procedurilor customizate. 

Seria HBC 5-10 încununează sistemele de control a temperaturii IKA. Din punct de vedere tehnic aceste aparate au aceleași capabilități ca modelele din seria IC Aceste bai circulatoare de încălzire sunt foarte puternice si potrivite pentru aplicațiile externe, precum reactoarele de laborator cu pereți dubli sau echipamentele de distilare. Atunci când aceste bai sunt cuplate cu accesorii IKA pot fi folosite pot fi folosite pentru analiza cuvelor de încălzire externe de mari dimensiuni. Modelele HBC 10 pot determina constantele dependente de temperatura a materialelor analizate precum vâscozitatea sau conductivitatea termica, in analiza materialelor controlate prin temperatura folosind un mediu fluid.