Termeni si conditii de utilizare

A. Conditii generale

1. Definirea termenilor

 1. "sartorom.ro", "site-ul", "SARTOROM", "noi", reprezinta societatea comerciala Sartorom S.R.L. si serviciile oferite prin site-ul sau.

 2. "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul sartorom.ro, indiferent de motiv.

 3. "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", "Conditii de utilizare" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 4. " Spam" reprezinta trimiterea de emailuri in masa catre recipienti care nu au solicitat email

2. Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului sartorom.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul, serviciile si continutul sartorom.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nicio modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, este interzisa folosirea site-ului sartorom.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, va asumati respectarea "Conditiilor de utilizare". Sartorom poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini fara nici un anunt prealabil. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului sartorom.ro reprezinta acceptarea prezentului contract si oricaror modificari aduse lui.

3. Descrierea serviciilor

Site-ul sartorom.ro ofera utilizatorilor acces la un plan variat de gazduire pentru domeniile dumneavoastra sau pentru subdomenii ale domeniului sartorom.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului sartorom.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sartorom.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative sartorom.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru sartorom.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje si neconsiderand aceste mesaje spam. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar sartorom.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a informatiilor personalizate.

4. Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul sartorom.ro, va obligati sa:

 1. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

 2. mentineti si actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Sartorom are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor Sartorom

5. Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator, sunteti responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de Sartorom

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 1. sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

 2. sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

 3. sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

 4. sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe, cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

 5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

 6. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciile sartorom.ro dedicate acestui scop;

 7. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana sau promova orice act de cruzime fata de oameni si animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, furnizarea de informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau orice tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";

 8. posta, difuza sau transmite date personale (nume, adresa, numere de telefon) altele decat cele ale dumneavoastra sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

Sartorom nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Sartorom actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica materialul publicat de catre utilizatori.

Sartorom isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

6. Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Sartorom poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

Sartorom nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Sartorom isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Sartorom sau de catre un tert implicat.

7. Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Sunteti raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Sartorom imediat in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs. cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Sartorom, daca va considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv de nerespectare a conditiilor de utilizare, cu sau fara nicio notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile sartorom.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Sartorom poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului sartorom.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile sartorom.ro. Mai mult, Sartorom nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul sartorom.ro.

8. Utilizarea materialelor

Accesul oricarui utilizator neautorizat pe serverele care apartin Sartorom este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane si internationale in vigoare dupa caz.

9. Continutul site-ului personal

Sartorom nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Ati luat la cunostinta ca Sartorom nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Sartorom, de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Conditiile de utilizare. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

10. Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul sartorom.ro

Sartorom ofera spatiu publicitar in cadrul site-ului sau.

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Sartorom nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului sartorom.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Sartorom de a va trimite periodic informatii sau oferte speciale.

11. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-rile sartorom.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Sartorom nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca Sartorom nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Sartorom nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri de orice natura, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

12. Responsabilitatile Sartorom

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, sartorom.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde a fi. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor sartorom.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Sartorom(prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Sartorom nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Sartorom nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

13. Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Sartorom nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Sartorom a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului sartorom.ro;

 2. acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

 3. declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului sartorom.ro;

 4. orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 1. utilizarea serviciilor site-ului sartorom.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

 2. Sartorom nu ofera nicio garantie ca:

 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului sartorom.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

 • orice eroare de program va fi corectata;

c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Sartorom se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

14. Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Sartorom in privinta utilizarii site-ului sartorom.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Sartorom si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului sartorom.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Sartorom sau site-ul sau (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Sartorom sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Sartorom vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania sau de legile internationale dupa caz.

B. Acord de confidentialitate

Sartorom incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

1. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sartorom are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Sartorom informatii si servicii de cea mai buna calitate.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sartorom. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Sartorom de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

2. Informatii generale colectate de Sartorom

In momentul inregistrarii pe site-ul Sartorom, prin lansarea unei comenzi, Sartorom va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, cont bancar, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Sartorom si alte informatii prin care va pot identifica.

Sartorom utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dumneavoastra la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

3. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Sartorom

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Sartorom, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs., de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului web, noilor oportunitati oferite de Sartorom si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Sartorom este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

4. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Sartorom nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

Sartorom poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 1. Cu acordul dumneavoastra.

 2. Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra.

 3. In cazul in care informatia este necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Sartorom doar in masura in care este necesara asistenta lor.

 4. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

  • este prevazut intr-o dispozitie legala;

  • protejeaza drepturile companiei Sartorom sau companiilor afiliate;

  • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

  • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

  • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 5. In cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Sartorom, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

 6. In cazul in care Sartorom fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Sartorom devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Sartorom

5. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la "contact".

Va multumim ca folositi serviciile Sartorom. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroase servicii on-line.