Rheolab Y54 – analizor automat caracteristici multiple făina și aluat, Yucebas Machinery

Ask for quote

0.00 RON (VAT included)
Rheolab Y54
Ask for advice from a consultant: +40 21 25 53 132
Ask for quote
Please fill out the following form. Attention! Fields marked with * are required!

    Rheolab Y54 – analizor automat caracteristici multiple făina și aluat, Yucebas Machinery

    Rheolab Y54

    Rheolab măsoară caracterizarea aluatului în timpul amestecării și caracterizează proteina și calitatea amidonului prin efectul încălzirii în proba de testat. Rezistența aluatului împotriva brațelor de amestecare se analizează în funcție de calitatea făinii în timpul procesului de amestecare și încălzire. Dispozitivul poate controla direct de pe propriul computer cu ecran tactil încorporat prin intermediul software-ului său. Toate proprietățile aluatului sunt măsurate, calculate și salvate în sistem. Rheolab oferă rezultate similare cu Mixolab. Dispozitivul are un sistem special de dozare automată a apei pentru injectarea apei în timpul testelor.

    Avantaje:
    – Ușor de operat
    – Design robust
    – Software multilingv și ușor de utilizat
    – Sistem de dozare automată a apei controlat de pe computer cu ecran tactil
    – Precizia dozării apei < 0,02 ml
    – Rezultatele testelor pot fi stocate pe propriul computer
    – Computer integrat pe dispozitiv, care face posibilă punerea pe intranet
    – Ușor de actualizat a software-ului cu control acces de la distanță
    – Calibrare prin acces de la distanță
    – Determinarea proprietăților reologice ale făinii, a calității glutenului și a amidonului
    – Prin utilizarea indicelui profiler, rezultatele testelor sunt convertite în indici ca absorbție, amestecare, gluten+, vâscozitate, amilază, retrogradare
    – Reglarea automată a temperaturii mixerului și a apei de dozare
    – 50 de grame de mixer din oțel inoxidabil și lame de amestecare
    – Posibilitatea de a crea propriile metode de testare prin modificarea vitezei de amestecare a mixerului și/sau prin modificarea ratei de încălzire/răcire a profilelor de testare
    – Arată influența aditivilor în proba de testat
    – Posibilitatea de a converti rezultatele testului în format PDF sau xls
    Rheolab poate determina:
    – Absorbtia apei(%)
    – Timp de dezvoltare al aluatului (minut)
    – Stabilitatea aluatului (minut)
    – Înmuierea aluatului
    – Calitatea proteinelor
    – Gelatinizarea amidonului
    – Activitatea amilazei
    – Degradarea amidonului
    Specificatii tehnice:
    Dimensiuni (Îl x A x L): 360 mm x 660 mm x 710 mm
    Energie: 220 V 50 – 60 Hz
    Greutate neta: 80 Kg

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Rheolab Y54 – analizor automat caracteristici multiple făina și aluat, Yucebas Machinery”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Shopping Cart
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Compare
    Scroll to Top
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.