Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare, Zwick Roell

Ask for quote

0.00 RON (VAT included)
Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare
Ask for advice from a consultant: +40 21 25 53 132
Ask for quote
Please fill out the following form. Attention! Fields marked with * are required!

    Analizor textură salamuri, carne dulciuri şi alte produse alimentare, Zwick Roell

    De ce și unde se realizează analiza texturii?

    Cercetare și dezvoltare a produselor:

    • Dezvoltarea de produse noi sau optimizarea celor existente.
    • Analizarea influențelor ingredientelor și proceselor asupra texturii alimentelor.
    • Evaluarea proprietăților senzoriale și a parametrilor obiectivi pentru a atinge o calitate constantă.

    Testarea calității:

    • Asigurarea conformității produselor cu standardele de calitate.
    • Monitorizarea consistenței produselor în timpul producției.
    • Detectarea și prevenirea variațiilor care pot afecta satisfacția consumatorilor.

    Unde se aplică analiza texturii?

    • În laboratoarele de cercetare și dezvoltare pentru inovații și optimizarea produselor.
    • În liniile de producție pentru controlul calității în timp real.
    • În testarea comparativă a produselor proprii față de cele ale competitorilor.
    • La furnizorii de materii prime și ambalaje pentru a evalua impactul asupra produsului final.

    Echipamente:

    Indentoare pentru determinarea durității produselor alimentare

    Utilizate în principal pentru teste de penetrare, având scopul de a determina duritatea alimentelor. Testele de acest tip sunt foarte răspândite și pot fi aplicate unei game variate de produse alimentare.

    Maşina de încercări Zwicki cu adaptoare şi soft speciale pentru testul texturii poate fi utilizată pentru masurare şi /sau efectuarea urmatoarelor tipuri de teste:

    • Vascozitatea
    • Fermitatea la compresiune şi extruziune
    • Test de penetrare cu bilă
    • Test ciclic de compresiune şi test de penetare
    • Test de forfecare cf Warner-Bratzler
    • Incovoiere în 3 puncte
    • Test de extruziune cu celula OTMS

    pe aceste produse:

    • carne şi produse din carne
    • dulciuri
    • snacksuri
    • fructe şi legume, proaspete sau conservate
    • teste pe ambalaje
    Shopping Cart
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Compare
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.