Butirometre și pipete pentru analiza laptelui

Ask for quote

0.00 RON (VAT included)
STICLĂRIE DE LABORATOR Butirometre Toate butirometrele sunt livrate în pachete standard de câte 10 buc Vă rugăm să plasați comanda exprimată în seturi de câte 10 buc Butirometru de prec
Funke Gerber
Ask for advice from a consultant: +40 21 25 53 132
Ask for quote
Please fill out the following form. Attention! Fields marked with * are required!

    Butirometre și pipete pentru analiza laptelui

    STICLĂRIE DE LABORATOR

    Butirometre

    Butirometrele sunt echipamente pentru determinarea conținutului de grăsime în lapte, lapte degresat, lapte praf, unt, frișcă, smântănă și alte derivate din lapte.

    Toate butirometrele sunt livrate în pachete standard de câte 10 buc. Vă rugăm să plasați comanda exprimată în seturi de câte 10 buc. În cazul în care doriți un număr mai mic de 10 buc, vă rugăm să ne transmiteți un email la comenzi@sartorom.ro, pentru verificarea disponibilității stocului.

    Butirometru de precizie

    0-4%: 0,05: pentru lapte de băut și lapte pentru brânzeturi, perete posterior mat scalat, toleranță eroare : 0,025%, (accesoriu: 3280)

    Butirometre pentru lapte

    3151     0-5%: 0,1 (accesoriu: 3280)

    3152     0-6%: 0,1 (accesoriu: 3280)

    3153     0-7%: 0,1 (accesoriu: 3280)

    3154     0-8%: 0,1 (accesoriu: 3280)

     

    3155     0-9%: 0,1 (accesoriu: 3280)

    3156      0-10%: 0,1 (accesoriu: 3280)

    3157      0-12%: 0,1 (accesoriu: 3280)

    3158      0-16%: 0,2 (accesoriu: 3280)

     

    Butirometre pentru lapte degresat (după metoda Sichler)

    3160       0-1%: 0,01 cu balon deschi și scală rotundă (accesorii: 3280, 3290)

     

    3160-G   0-1%: 0,01 cu balon închis (accesoriu: 3280)

     

    Butirometre pentru lapte degresat (după metoda Kehe)

    3161       0-4%: 0,05 (accesoriu: 3280)

     

    3162      0-5%: 0,05 (accesoriu: 3280)

     

    Butirometre pentru lapte degresat (după metoda Siegfeld)

    3164       0-0.5%: 0,02 (accesoriu: 3280)

    Butirometre pentru lapte praf (după metoda Teichert)

    3170       0-35%: 0,5 (accesoriu: 3310)

     

    3171      0-70%: 1,0 (accesoriu: 3310)

     

    Butirometre pentru înghețată și lapte condensat (după metoda de cântărire Roeder)

    3180 0-6-12%: 0,1 (accesorii:3290, 3300, 3320)

     

    3181 0-15%: 0,2 (accesorii:3290, 3300, 3320)

     

    Butirometru pentru smântână (metoda de măsurare pentru înghețată)

    3189       0-15%: 0,2 (accesoriu: 3280)
    3190       0-20%: 0,2 (accesoriu: 3280)

    Butirometru pentru smântână (după metoda de cântărire Roeder)

    3200

     

    0-5-40%: 0,5 (accesorii:3290, 3300, 3320)
    3201 0-30-55%: 0,5 (accesorii:3290, 3300, 3320)
    3202 0-50-75%: 0,5 (accesorii:3290, 3300, 3320)
    3203 0-5-70%: 1,0 (accesorii:3290, 3300, 3320)
    3208 Butirometru pentru smântână (după metoda de cântărire Schulz-Kley)

    cu balon închis 0-5-40%: 0,5 (accesoriu: 3280)

       Butirometru pentru smântână (după metoda de măsurare Koehler)

    3209 0-30%: 0,5 (accesoriu: 3280)
    3210 0-40%: 0,5 (accesoriu: 3280)
    3211 0-50%: 1,0 (accesoriu: 3280)
    3212 0-60%: 1,0 (accesoriu: 3280)
    3213 0-70%: 1,0 (accesoriu: 3280)
    3214 0-80%: 1,0 (accesoriu: 3280)

    3220    Butirometru pentru unt (după metoda de cântărire Roeder): 0-70-90%: 0,5 (accesorii: 3290, 3300, 3323)

    3230  Butirometru pentru brânză (după metoda de cântărire Van Gulik): 0-40%: 0,5 (accesorii: 3290, 3300, 3321)

    3240  Butirometru pentru brânză dulce (metoda de cântărire): 0-20%: 0,2 (accesorii: 3290, 3300, 3321)

    3250 Butirometru pentru alimente (după metoda de cântărire Roeder): 0-100%: 1,0 (accesorii: 3290, 3300, 3320)

    ACCESORII BUTIROMETRE

    ÎNCHIDERE PATENTATĂ FIBU

    3260 Pentru butirometre pentru toate metodele de măsurare, FIBU, fără cheia de reglare.

    3270 CHEIE DE REGLARE pentru închiderea patentată FIBU.

    3280 Dop din cauciuc, conic: pentru butirometre pentru toate metodele de măsurare, diametru 11 mm/16mm, L: 43 mm

    3290 Dop din cauciuc: pentru butirometre pentru toate metodele de măsurare, pentru etanșare balon, diametru 9 mm/13 mm, L: 20 mm

    3300 Dop din cauciuc cu orificiu: pentru butirometre pentru toate metodele de cântărire, diametru 17 mm/22 mm, L: 30 mm

    3310 Dop din cauciuc fără orificiu: pentru butirometre pentru lapte praf, adecvate și pentru tub de extracție conform Mojonnier (art. no. 3870 3871), diametru 17 mm/22 mm, L: 30 mm

    3320 Pahar pentru smântână fără orificii: pentru butirometre pentru înghețată și lapte condensat și pentru smântână conform Roeder, Ø exterior: 15 mm, L: 77 mm

    3321 Pahar pentru brânză cu orificii: pentru butirometre conform metodei Van Gulik: Ø exterior: 15 mm, L: 77 mm

    3323 Pahar pentru unt cu 2 orificii: Ø exterior: 15 mm, L: 77 mm

    Stativ pentru butirometru (adecvat și pentru tuburi speciale de index solubilitate, art. no. 3637)

    3330 pt. 36 probe (plastic PP), dimensiuni (LxAxÎ): (610x80x160) mm

    3331 pt. 12 probe (plastic PP), dimensiuni (LxAxÎ): (225x80x160) mm

    Acoperitoare de protecție la agitare

    3340 pt. 36 probe (plastic PP), adecvată pt. art. nr. 3330, dimensiuni (LxAxÎ): (660x95x165) mm

    3341 pt. 12 probe (plastic PP), adecvată pentru art. nr. 3331, dimensiuni (LxAxÎ): (230x85x90) mm

    ATRIBUT

    alimentar 0-100%, C – inghetata 0-20 % : 0,2, C – inghetata si lapte condensat 0-15%: 0,2, C – inghetata si lapte condensat 0-6-12%: 0,1, C – lapte 0-4%: 0,05, C – lapte 0-5%: 0,1, C – lapte acru 0-20%: 0,2, C – lapte praf 0-35% : 0,5, C – lapte praf 0-70%: 1,0, C – smantana 0-30-55 %: 0,5, C – smantana 0-40%: 0,5, C – smantana 0-5-40 %: 0,5, C – smantana 0-5-40 %:0,5, C – smantana 0-5-50%, C – smantana 0-5-60% : 1, C – smantana 0-50%: 0,5, C – smantana 0-50%: 1,0, C – unt 0-70-90%: 0,5, C -O – smantana 0-40%: 0,5, C- smantana 0-50-75 %: 0,5, C-O – inghetata 0-20 % : 0,2, C-O – inghetata si lapte condensat 0-15% : 0,2, C-O – inghetata si lapte condensat 0-6-12%: 0,1, C-O – lapte 0-4%: 0,05, C-O – lapte 0-5%: 0,1, C-O – lapte acru 0-20%: 0,2, C-O – lapte praf 0-35% : 0,5, C-O – lapte praf 0-70%: 1,0, C-O – smantana 0-30-55 %: 0,5, C-O – smantana 0-5-40 %: 0,5, C-O – smantana 0-5-40 %:0,5, C-O – smantana 0-5-50%, C-O – smantana 0-5-60% : 1, C-O – smantana 0-50%: 0,5, C-O – smantana 0-50%: 1,0, C-O – smantana 0-50-75 %: 0,5, C-O – unt 0-70-90%: 0,5, determinare grasime libera in lapte si smantana, inghetata 0-20 % : 0,2, inghetata si lapte condensat 0-15%: 0,2, inghetata si lapte condensat 0-6-12%: 0,1, lapte 0-4%: 0,05, O – branza 0-40%: 0,5, O – inghetata 0-15 % : 0,2, O – inghetata 0-20 % : 0,2, O – inghetata si lapte condensat 0-15%: 0,2, O – inghetata si lapte condensat 0-6-12%: 0,1, O – lapte 0-4%: 0,05, O – lapte 0-5%: 0,1, O – lapte acru 0-20%: 0,2, O – lapte praf 0-35% : 0,5, O – lapte praf 0-70%: 1,0, O – smantana 0-30%: 0,5, O – smantana 0-40%: 0,5, O – smantana 0-5-40 %: 0,5, O – smantana 0-5-40 %:0,5, O – smantana 0-5-50%: 0,5, O – smantana 0-5-60% : 1, O – smantana 0-5-70 %: 1,0, O – smantana 0-50%: 0,5, O – smantana 0-50%: 1,0, O – smantana 0-60%: 1,0, O – smantana 0-70%: 1,0, O – smantana 0-80%: 1,0, O – unt 0-70-90%: 0,5, O- smantana 0-50-75 %: 0,5, smantana 0-30%: 0,5, smantana 0-30-55 %: 0,5, smantana 0-40%: 0,5, smantana 0-5-40 %: 0,5, smantana 0-5-50%, smantana 0-5-60% : 1, smantana 0-5-70 %: 1,0, smantana 0-50%: 0,5, smantana 0-50%: 1,0, smantana 0-50-75 %: 0,5, smantana 0-60%: 1,0, smantana 0-70%: 1,0, smantana 0-80%: 1,0, unt 0-70-90%: 0,5

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Butirometre și pipete pentru analiza laptelui”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Shopping Cart
    Da-ți click în afară pentru a ascunde bara de comparare.
    Compare
    Scroll to Top
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.