Umidificator/malaxor grău/făină Y21, Yücebass

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Aparat de umidificare grâu sau de amestecare sortimente de făina/aditivi cu făina Y 21, Yücebass

Umidificatorul de probe de grâu Y21 este un echipament esențial în pregătirea probelor  fiind utilizat în special în industria de măcinare și pregătire a probelor. Acesta este destinat laboratoarelor și industriei alimentare, în special celor care se ocupă cu procesarea grâului și a făinii. Echipamentul are rolul de a asigura condiționarea și omogenizarea optimă a produselor în etapele pre și post măcinare. Acesta este utilizat pentru amestecarea grâului, făinii și aditivilor, pregătind astfel amestecurile de grâu sau făină. Unul dintre principalele avantaje ale utilizării acestui echipament este capacitatea sa de umidificare a grâului și făinii  care este crucială pentru obșinerea unui produs finit de calitate. De asemenea.  capacitatea de amestecare a produselor este un alt aspect important, care contribuie la eficiența procesului de pregătire a probelor.

Umidificatorul de probe de grâu Y21 este construit din materiale de calitate  care asigură durabilitatea și igiena produsului finit. În plus, este dotat cu opțiuni de control și reglare a procesului de umidificare și amestecare  care permit ajustarea acestuia, ăn funcție de nevoile specifice ale utilizatorului.

Dimensiunile și greutatea mixerului sunt aspecte care pot influența amplasarea și manipularea acestuia În spațiul de lucru  iar puterea motorului și alimentarea electrică necesară trebuie să fie compatibile cu infrastructura existent.

Echipamentul respectă toate certificările și standardele de calitate în vigoare  ceea ce atestă conformitatea acestuia cu normele și reglementările aplicabile.

Aplicații:

  • Conditionarea grâului inaintea măcinării (de exemplu pentru probele pentru determinarea W la reograf - alveograf).
  • Amestecarea a două făinuri dupa măcinare (de exemplu tot pentru obținerea de probe de făină pentru determinarea W la reograf - alveograf).
  • Amestecarea făinii cu amelioratori.
  • Prepararea de amestecuri de grâu sau făină.

 

Specificații tehnice :
 
Dimensiuni (H x D x W): 310 mm x 550 mm x 330 mm
Energie: 220 V 50 - 60 Hz
Greutate netă: 16 Kg