EXPOZITIE GASTROPAN 2022

Vă invităm la Expo GastroPan în perioada 3-5 aprilie 2022 la standul SARTOROM în Centrul Lux Divina, Brașov.

Expoziția GastroPan este cunoscută deja pe plan intern și internațional drept cea mai importantă expoziție autohtonă ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică.

Cu o experiență de peste 30 ani, Sartorom a dezvoltat în domeniul agriculturii, morăritului si panificației aparate portabile pentru utilizare în câmp/pe teren; aparatură laborator pentru recepție, analize cereale, pregătire semințe, analize făină, aluat, pâine; sisteme de control și monitorizare pentru silozuri și magazii; sisteme pentru producție în mori și fabrici de panificație.

În cadrul expoziției marele producator YUCEBAS reprezentat în Romania de Sartorom va face demonstrații. Vino la standul SARTOROM să iți testăm făina - determinăm gluten cantitativ și indice glutenic cu echipamente de ultimă generație! La stand vor fi expuse următoarele aparate:

 Alveograf automat pentru măsurarea parametrului W la făină

 Baie de apă termostatata, cu funcții de răcire și încălzire

 Aparat determinare indice de cădere - Falling Number

 Spălător de gluten automat

 Centrifugă pentru determinarea indicelui glutenic

 Termobalanță și balanță tehnică

Pentru aparatele achiziționate de către dumneavoastră de la firma Sartorom, vă oferim în continuare prin laboratorul nostru verificări metrologice pentru umidometre, balanțe și cântare, iar prin departamentul Service instalări de aparate și echipamente, mentenanță/întreținere periodică, reparații în garanție și post-garanție, actualizări calibrări, consultanță implementare ISO 17025 și ISO 9001. Vă așteptăm cu drag la standul nostru.