Analizor amidon RVA 4800, Perkin Elmer
Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.
Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32
Analizor rapid Visco 4800 (RVA 4800)
Analizorul Rapid Visco® (RVA) este un vâscozimetru cu temperatură ridicată și profiluri de forfecare variabile, optimizat pentru testarea proprietăților vâscoase ale amidonului și ale hidrocoloizilor dependenți de temperatură.
RVA 4800 poate efectua teste regulate sub 100 ˚C, precum și teste de temperatură ridicată de până la 140 ˚C într-un vas sub presiune special conceput. Instrumentul include metode standard internaționale, precum și flexibilitate pentru realizarea profilurile personalizate pe probele clienților. Combinând viteza, precizia, flexibilitatea și automatizarea, RVA este un instrument unic pentru dezvoltarea produselor, controlul proceselor și asigurarea calității.
Este un viscozimetru care fierbe și amestecă, având capacitatea de a varia temperatura și forța
de forfecare, optimizat pentru testarea proprietăților vâscoase ale sosurilor, cremelor și altor alimente
Instrumentul analizează cantitati mici de probă (de două sau trei grame) utilizând metode standard internaționale sau propriile rutine de testare personalizate de amestecare, măsurare, încălzire și răcire.
Profil rapid de vâscozitate: test standard de lipire a amidonului în 13 minute.
Ușor de utilizat: funcționarea automată minimizează instruirea și asigură fiabilitatea.
Relevant: rutine de testare adaptate pentru a emula condițiile de procesare în industrie.
Calibrare: verificați cu standardele trasabile pentru a respecta cerințele ISO9000 și ale Sistemului de calitate.
Fără sticlă: sigur pentru zonele de producție a alimentelor.
Aplicații
Amidon și probe de amidon - Teste standard și personalizate de lipire a amidonului pentru amidonuri native de cereale, rădăcini, tuberculi și altele. Teste personalizate de forfecare ridicată și temperatură extinsă pentru a monitoriza producția și calitatea finală a amidonurilor modificate pentru aplicații alimentare, farmaceutice, alimentare și industriale.
Frezare și coacere - Sunetul cerealelor și deteriorarea bug-urilor, calitatea lipirii amidonului pentru prăjituri, pâine, aluat, paste și tăiței, amilază de făină, amilază de malț, amilază fungică, antistalare, tratament termic al făinii, calitatea glutenului din grâu și testul capacității de retenție a solvenților.
Malț și fabricarea berii- Estimarea duratei de depozitare în condiții de siguranță pentru maltul din orz, monitorizarea adăugării de enzime, adjuvanți și substanțe chimice la malț, monitorizarea progresiei malțului, etc, estimarea calității malțului din orz și simularea procesului de zdrobire industrială.
Alimente pe bază de rețetă - Profilul de vâscozitate al produselor (premixuri sau gata de utilizare), cum ar fi sos, ketchup, sos, dressing, maioneză, supă și alte alimente cu vâscozitate scăzută formulate cu amidon, hidrocoloide și proteine. Teste de topire, cum ar fi ciocolata și cofetărie și "Miniature Pilot Plant" emulare la scară mică a condițiilor de fabricație.
Alimente extrudate și gătite - transformarea amidonului din cereale gata pentru micul dejun, gustări, alimente pentru animale de companie, furaje, apă și hrană pentru animale la precondiționator, extruder și etapele produsului finit.