Analizor amidon RVA 4800, Perkin Elmer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Analizor amidon RVA4800
RVA 4800 este modelul nostru de vârf, care combină o gamă largă de viscozități, o sensibilitate și precizie excepționale și o gamă extinsă de temperatură (până la 140°C). Acest lucru face ca RVA 4800 un instrument perfect pentru efectuarea de analize mai relevante pentru o varietate de aplicații, inclusiv performanța ingredientelor (de exemplu, amidon și hidrocoloid) în condiții relevante pentru pasteurizarea la temperatură ultra-înaltă (UHT) a produselor lactate și alimentare, retortare, gătirea sub presiune, extrudarea și alte condiții de procesare aseptică.
 
Procesele la temperatură înaltă sunt utilizate la fabricarea multor produse alimentare și industriale. Este important ca procesatorii de alimente să evalueze performanța ingredientelor, să determine adecvarea acestora pentru formulările care sunt supuse condițiilor de temperatură înaltă necesare pentru sterilizare și/sau procesare rapidă, inclusiv procesare la temperatură ultra-înaltă (UHT), gătire sub presiune în lot, retortare, jet-cooking și extrudare. RVA 4800 poate efectua teste regulate sub 100°C, precum și teste la temperaturi ridicate de până la 140°C într-un vas sub presiune special conceput. Mai multe metode care exploatează capacitatea de temperatură ridicată a RVA 4800 au fost concepute pentru a evalua performanța ingredientelor produselor care suferă condiții extreme de procesare.
 
Specificații
Domenii de cercetare:
-alimentație și agricultură

Caracteristici și avantaje

Interval extins de temperatură: pasteurizare UHT a produselor lactate, pro-
cesare (de exemplu, retortă, gătit sub presiune, gătit cu jet), siguranța și calitatea alimentelor.
Sensibilitate ridicată: motor cu acționare directă și sistem de control pentru probe cu vâscozitate scăzută.
Profil rapid de viscozitate: test standard de lipire a amidonului în 13 minute.
Robust: potrivit pentru podeaua fabricii până la laboratorul analitic.
Trasabil: verificarea calibrării cu standarde trasabile pentru a satisface ISO9000/ISO17025.
Precise: viteze de agitare precise, blocate de cristal, rate de încălzire și răcire, asigură repetarea
rezultate capabile între RVA.
Standard: Metode standard aprobate de ICC, AACC International și altele.
Relevant: adaptați rutinele de testare pentru a emula condițiile de procesare din industrie.
Sigur: componente la temperatură înaltă, vasul de testare blocat când blocul de încălzire este >100°C,
supapă de eliberare a presiunii.
Conform ER/ES: Conform cu FDA 21CH11 și cerințe similare.
 
Aplicații
Potrivit pentru cercetare și dezvoltare, proiectarea produsului, producție, asigurarea calității, controlul calității, materie primă
testarea, proiectarea procesului și controlul procesului.
Amidon: teste de lipire standard și la temperatură înaltă în doar 13 minute pentru a caracteriza performanță în condiții de retortă sau de gătit în lot.
Produse lactate: Evaluați caracterul adecvat al ingredientelor pentru aplicațiile UHT pentru produse lactate și alte produse alimentare,
fabricarea și topirea brânzeturilor procesate, deserturi moi lactate, înghețată, iaurturi.
Gume: Profilele de gelifiere și îngroșare ale hidrocoloizilor (și combinațiile acestora cu amidon) și formulări.
Instalație pilot în miniatură și procesare aseptică: Caracterizați performanța ingredientelor trecerea prin condiții de sterilizare sau pasteurizare, testarea de noi ingrediente, formulări și
condițiile procesului înainte de extindere.
Măcinarea și coacerea făinii: calitatea amidonului, activitatea amilazei, deteriorarea intemperiilor, pentru pâine,
prăjituri, produse de patiserie, fursecuri, paste, tăiței și multe altele.
 
Specificații
Cerințe de alimentare: 230/115VAC, 5A, 50/60 Hz.
Intrare/Ieșire: port USB, port serial RS232.
Dimensiuni (Îl x L x A), Greutate netă: 382 x 306 x 345 mm, 19 kg.
Interval de temperatură: 0-140ºC.
Rata de încălzire/răcire: Până la 14ºC/minut (variabilă infinit).
Consum de lichid de răcire: apă, 1 l/min la răcire, 100-250 kPa. Este necesar lichid de răcire răcit
pentru răcire sub temperatura camerei.
Interval de viteză: controlat de computer, variabil 0, 20-2000 rpm.
Interval de vâscozitate: 20-50.000 cP la 80 rpm, 10-25.000 cP la 160 rpm la 25°C.
Precizia vâscozității: +/- 2% pentru ulei S2000 nom. 5000 cP.