Analizor de cereale NIR Inframatic 9500, Perkin Elmer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Cel mai modern și mai precis analizor de cereale disponibil. PerkinElmer este compania numărul unu în testarea calității cerealelor și produce analizoare de cereale în infraroșu apropiat de 30 de ani. Inframatic 9500 este cel mai recent model Inframatic și oferă cea mai bună precizie disponibilă. Este fiabil, robust și construit pentru a satisface cerințele operațiunilor de manipulare a cerealelor. Acesta analizează o gamă largă de cereale și semințe oleaginoase pentru umiditate, proteine, ulei și mulți alți parametri în mai puțin de 30 de secunde. Unitatea mai mare (HLW/TW) are dimensiuni de 485 x 390 x 510 mm, o capacitate crescută a dimensiunii probei de 600 ml, o capacitate de greutate crescută de 40 kg și un timp de analiză de 50 de secunde.

Caracteristici și beneficii

    Precizie - Inframatic 9500 a fost proiectat cu componente electronice moderne și componente optice de cea mai mare precizie, garantând cea mai bună calitate posibilă a datelor. Combinat cu utilizarea unor tehnici avansate de chemometrie, rezultatul este o precizie de neegalat. Optica stabilă a rețelei de scanare și calibrările fiabile garantează că veți obține întotdeauna rezultate corecte.
    Fiabilitate - Construcția robustă a Inframatic 9500, cu construcție de module sigilate din componente standardizate, garantează fiabilitatea pe termen lung și face ca instrumentul să nu necesite practic nicio întreținere.
    Analiză rapidă - Timpul scurt de analiză, combinat cu manipularea simplă a probelor, face din Inframatic 9500 unul dintre cele mai rapide analizoare NIT pentru cereale integrale de pe piață.
    Rețea NIR - Atunci când se clasifică cereale este important să se dețină un control deplin asupra calibrărilor utilizate în fiecare instrument și să se poată monitoriza performanța practic în timp real. Prin utilizarea Ethernet, administrarea rețelei va fi întotdeauna accesibilă 24 de ore pe zi, indiferent de locația instrumentelor. Un număr mare de Inframatics sunt operate în rețele la nivel global.
    Transferabilitate - Casa optică este prelucrată dintr-o bucată solidă de metal, ceea ce garantează că toate instrumentele vor fi identice între ele. Astfel, calibrările sunt complet transferabile și toate unitățile Inframatic 9500 produc aceleași rezultate pentru aceleași probe. Calibrarea lungimii de undă se realizează cu referințe NIST, asigurând o trasabilitate completă până la standardele măsurabile.
    Ușor de utilizat - Ecranul tactil color de mari dimensiuni, cu meniurile sale intuitive, facilitează atât operarea instrumentului, cât și citirea rezultatelor analizelor - chiar și de la distanță. Am proiectat interfața de utilizator pentru a face analiza cât mai rapidă și mai sigură posibil. Tot ce trebuie să facă operatorul este să selecteze ce tip de cereale să analizeze și să le toarne în pâlnie. Nu sunt necesare setări sau modificări manuale

Funcționare și manipulare

Inframatic 9500 este conceput pentru a fi utilizat la recepțiile de cereale și în laboratoarele de cereale. Acest lucru înseamnă că poate rezista la medii dure și la manipulări dure, că este ușor de utilizat și că are caracteristici care corespund nevoilor laboratoarelor de cereale.

Trei pași simpli:

    Selectați tipul de cereale de analizat
    Turnați proba și apăsați "Analyze" (Analizați)
    După analiză, rezultatele sunt afișate pe ecran, iar cutia cu probe poate fi golită.

Analiza durează mai puțin de 30 de secunde, iar rezultatele sunt afișate pe ecranul mare.

Poziția și unghiul afișajului pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Deplasați-l în sus sau în jos, înainte sau înapoi, la stânga sau la dreapta, pentru a optimiza poziția acestuia pentru operator. Înclinați-l la stânga, la dreapta, în sus sau în jos pentru a vizualiza rezultatele din locul cel mai convenabil.

Analizați făina în instrumentul IM 9500 NIR

    Cu ajutorul modulului opțional Flour Module, instrumentul IM 9500 NIR poate analiza făina pentru umiditate, proteine, cenușă și multe altele.
    Analiza făinii este rapidă și convenabilă. Pentru morarii de făină, acest lucru transformă IM 9500 într-un analizor flexibil utilizat atât pentru clasificarea grâului care intră, cât și pentru monitorizarea procesului de măcinare.
    Modulul pentru făină este format din două celule și o stație de încărcare. Pentru a analiza făina, este suficient să umpleți o celulă folosind stația de încărcare, să o închideți și să o introduceți în pâlnia de la IM 9500. În doar câteva secunde, rezultatele analizei sunt afișate pe ecran. Este ușor, rapid și precis.

Specificații
Produse:                 Grâu, făină de grâu, orz, porumb, soia și multe alte cereale, semințe oleaginoase și făinuri
Parametrii:              Umiditate, Proteină, Ulei, Greutate în hectolitri/Greutate de testare (opțional), Amidon, Gluten  umed, Fibre, Cenușă (făină) și multe altele
Timp de analiză:      ~25 s fără HLW/TW
Dimensiunea probei: 400 ml (600 ml cu modulul de greutate specifică HLW/TW)
Subeșantioane:         Până la 20 pe eșantion.
Principiul de analiză: Rețea de scanare, transmisie
Intervalul lungimilor de undă: 570-1100 nm
Opțiuni de regresie :PLS (Partial Least Squares), ANN (Artificial Neural Networks), HR (Honigs Regression), Clasificare
Dimensiuni (L x P x H): 485 x 390 x 370 mm (485 x 390 x 510 mm cu HLW/TW)
Greutate:                34 kg (40 kg cu HLW/TW)
Interfețe:                 Ethernet, 4 porturi USB
Afișaj:                     Ecran tactil color LCD de 12" (12")
Protecție:                Protejat împotriva prafului și a umidității