Analizorul de făină și griș NIR Inframatic 9520, Perkin Elmer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Cel mai modern și mai precis analizor NIR de cereale disponibil de la PerkinElmer, fost Perten Instruments. PerkinElmer este compania numărul unu în testarea calității cerealelor și produce analizoare de cereale în infraroșu aproape de 30 de ani. Analizorul multimaprametru Inframatic 9520 este cel mai recent model Inframatic și oferă cea mai bună precizie disponibilă.

Analizator NIR pentru făină Perten IM9520

Analizorul de făină Perten IM9520 este un instrument NIR durabil și extrem de practic, care oferă soluția perfectă atât pentru analizele de laborator, cât și pentru analizele în linie ale făinii și ale grișului în mai puțin de 30 de secunde.

Analizele de rutină, de pe bancă, sunt esențiale pentru a asigura calitatea făinii în toate produsele de panificație.

Perten IM9520 este extrem de eficient în furnizarea de analize ale făinii și ale grișului în mori și brutării, pentru a respecta standardele de calitate pentru consumatori și pentru a monitoriza și ajusta procesele de producție, dacă este necesar.
Utilizați Perten IM9520 pentru a testa :

    Umiditate
    Proteine
    Cenușă
    Gluten umed
    Zeleny
    Culoare L & B
și alte calibrări la cerere.

Poate analiza aceste produse:
    Făină de grâu
    Făină de secară
    Semolă

De ce să alegeți Perten IM9520?

    Oferă rezultate precise, rapid, în mai puțin de 30 de secunde, ceea ce înseamnă că puteți face îmbunătățiri ale procesului în timp real

    IM9520 este ușor de utilizat, cu un ecran tactil color mare, meniuri intuitive și o stație de umplere a cuvetelor accesibilă

    Este livrat cu calibrări gata de utilizare, care acoperă un număr mare de varietăți de făină și grâu

    Puteți gestiona acest instrument de la distanță, utilizând raportarea bazată pe web prin intermediul platformei de rețea NetPlus de la Perten, oferindu-vă o imagine de ansamblu a rezultatelor unui singur instrument sau a mai multor instrumente.

Cum funcționează?

Ca parte a familiei Perten Inframatic, IM9520 a fost conceput special pentru analiza precisă a făinii.

Acesta analizează probele folosind transmisia în infraroșu apropiat (NIR), adaptată la lungimile de undă standard din industrie în timpul fabricării. Acest lucru asigură faptul că IM9520 utilizează o scară reală a lungimii de undă, cu calibrări pe care le puteți utiliza pe alte instrumente.

Tehnica spectroscopică NIR este rapidă și produce date fiabile în mai puțin de 30 de secunde.

IM9520 are capacități de rețea excelente, cu conectivitate Windows și stocare nelimitată a datelor privind rezultatele.
Testare dedicată a făinii

Analizorul Perten IM9520 Flour NIR Analyser se bazează pe o bază de date de calibrare cuprinzătoare, care este furnizată standard cu instrumentul.

Aceste calibrări sunt gata de utilizare pentru făină de grâu, făină de secară și semolă, testând caracteristicile cheie, inclusiv umiditatea, proteinele și cenușa.

Cu ajutorul rețelei noastre bazate pe cloud, puteți configura acest instrument și puteți accesa rezultatele oriunde și oricând.

    Morarii de făină pot utiliza IM9520 pentru a monitoriza și optimiza randamentele și pentru a asigura calitatea produsului lor înainte de distribuție și livrare. Un control riguros al calității ajută la reducerea retururilor și a reclamațiilor.

    Brutarii pot utiliza IM9520 pentru a se asigura că ingredientele lor vor satisface cerințele de calitate ale produselor finale și pot face ajustări ale procesului în timp real pentru a optimiza această calitate.