Analizor cereale si faina NIR Inframatic 9500 Plus

PreviousNext

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Cel mai modern și mai precis analizor NIR de cereale disponibil de laPerkinElmer, fost Perten Instruments. PerkinElmer este compania numărul unu în testarea calității cerealelor și produce analizoare de cereale în infraroșu aproape de 30 de ani. Analizorul multimaprametru Inframatic 9500 este cel mai recent model Inframatic și oferă cea mai bună precizie disponibilă. Este fiabil, robust și construit pentru a îndeplini cerințele operațiunilor de manipulare a cerealelor. Analizează o gamă largă de cereale și semințe oleaginoase pentru umiditate, proteine, ulei și mulți alți parametri în mai puțin de 30 de secunde.

Caracteristici și Beneficii

    Precizie - Analizorul NIR de cereale Inframatic 9500 a fost proiectat cu electronice moderne și componente optice de cea mai înaltă precizie, garantând cea mai bună calitate a datelor. Combinat cu utilizarea tehnicilor avansate de chimiometrie, rezultatul este o precizie de neegalat. Optica stabilă a grătarului cu scanare și calibrările fiabile garantează că veți obține întotdeauna rezultatele corecte.
    Fiabilitate - prin construcția de module etanșe din componente standardizate, IM 9500 garantează fiabilitatea pe termen lung și face instrumentul practic fără întreținere.
    Analiză rapidă - Timpul scurt de analiză combinat cu manipularea simplă a eșantioanelor face din Inframatic 9500 una dintre cele ami rapide aparate de analiza NIR pentru cereale în bob întreg de pe piață.
    Rețeaua NIR - Atunci când clasificați bobul, este important să aveți control deplin asupra calibrărilor utilizate în fiecare instrument și să puteți monitoriza performanța în timp real. Prin utilizarea Ethernet, administrarea rețelei va fi întotdeauna accesibilă 24 de ore pe zi, indiferent de locația instrumentelor. Un număr mare de Inframatics sunt operate în rețele la nivel global.
    Transferabilitate - Caseta optică este prelucrată dintr-o bucată solidă de metal, care garantează că toate instrumentele sunt identice între ele. Astfel, calibrările sunt complet transferabile și toate unitățile Inframatic 9500 produc aceleași rezultate pentru aceleași probe. Calibrarea lungimii de undă se realizează cu referințe NIST, oferind o trasabilitate completă la standarde măsurabile.
    Ușor de utilizat - Ecranul tactil color mare, cu meniurile sale intuitive, ușurează atât operarea instrumentului, cât și citirea rezultatelor analizei - chiar și de la distanță. Am proiectat interfața cu utilizatorul pentru a face analiza cât mai rapidă și sigură posibil. Tot ce trebuie să facă operatorul este să selecteze ce tip de cereale să analizeze și să-l toarne în pâlnie. Nu sunt necesare setări manuale sau modificări.

Operare și manipulare

Analizorul NIR Inframatic 9500 este conceput pentru a fi utilizat la recepţia de cereale și la laboratoarele de cereale. Aceasta înseamnă că poate rezista la medii dure și la o manipulare dură, că este ușor de utilizat și că are caracteristici care se potrivesc nevoilor laboratoarelor de cereale.

Operare în trei pași simpli:

    Selectați tipul de cereale de analizat
    Se toarnă proba și se apasă „Analyze”
    După analiză, rezultatele sunt afișate pe ecran, iar caseta de probă poate fi golită.

Analiza durează mai puțin de 30 de secunde, iar rezultatele sunt afișate pe ecranul mare.

Poziția și unghiul afișajului pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Mutați-l în sus sau în jos, înapoi sau înainte, la stânga sau la dreapta, pentru a-i optimiza poziția pentru operator. Înclinați-l la stânga, la dreapta, în sus sau în jos pentru a vedea rezultatele de unde este cel mai convenabil.

Analiza făinii cu IM 9500 NIR

    Folosind modulul opțional "Flour", instrumentul IM 9500 NIR poate analiza făina în ceea ce privește gradul de umiditate, proteine, pulbere și multe altele.
    Analiza făinii este rapidă și convenabilă. Acest lucru transformă IM 9500 într-un analizor flexibil utilizat atât pentru clasificarea grâului recepţionat, cât și pentru monitorizarea procesului de măcinare.
    Modulul de făină este format din două celule și o stație de încărcare. Pentru a analiza făina, umpleți pur și simplu o celulă folosind stația de încărcare, închideți-o și introduceți-o în pâlnia IM 9500. În doar câteva secunde, rezultatele analizelor sunt afișate pe ecran. Este ușor, rapid și precis.

Specificații
Produse analizate:

- cereale bob întreg: grâu, porumb, orz, soia, etc

- făină de grâu: cu celulă de faină

- griș: cu celulă de griş (semolina)


Parametri  - Umiditate, proteine, ulei, greutate hectolitrică / greutate de testare (opțional), amidon, gluten umed, fibre, cenușă (făină) și multe altele
Timp de analiză - ~ 25 s fără HLW / TW
Dimensiunea probei - 400 ml (600 ml cu modulul de greutate specific HLW / TW)
Subprobe - Până la 20 de probe.
Principiul analizei - Scanare grilaj, transmisie
Interval de lungime de undă -  570-1100 nm
Opțiuni de regresie  - PLS (Partial Least Squares), ANN (Artificial Neural Networks), HR (Honigs Regression), Clasificare
Dimensiune (L x A x Î)  - 485 x 390 x 370 mm (485 x 390 x 510 mm cu HLW / TW)
Greutate - 34 kg (40 kg cu HLW / TW)
Interfețe - Ethernet, 4 porturi USB
Afișaj - ecran tactil LCD color de 12 "
Protecție  - protejat de praf și umiditate