Autoclave (sterilizatoare) TERRA Food-Tech® pentru conserve (pentru alimente conservate) – Raypa
Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.
Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32
Autoclavele TERRA Food-Tech® sunt destinate gătitului, sterilizării și pasteurizării alimentelor conservate folosind un senzor de temperatură plasat într-un esantion de produs. Aceasta conduce la un control perfect al procesului, păstrând în același timp valorile organoleptice tinta și minimizând posibilele modificări ale caracteristicilor nutriționale ale produsului conservat.
Aplicatii ale autoclavelor TERRA Food-Tech® de la Raypa:
In laboratoare de cercetare si dezvoltare.
Caracteristici principale ale autoclavelor TERRA Food-Tech® pentru conserve:
Valorile F0 - P0 - Sterilizarea și pasteurizarea sunt procese standardizate pentru conservarea alimentelor prin distrugerea totală sau parțială a microorganismelor.
Distrugerea microorganismelor depinde de combinația a doi factori, temperatura aplicată și durata tratamentului. Acest raport temperatură / timp este cunoscut ca F0 pentru sterilizare și P0 pentru pasteurizare.
• Protecție împotriva suprapresiunii în cameră.
• Termostat de siguranță.
• Detectarea ușilor deschise.
• Detectarea pozitivă a presiunii în camera de sterilizare.
Beneficiile utilizarii autoclavelor TERRA Food-Tech® pentru conserve:
Modele de autoclave TERRA Food-Tech® pentru conserve de produse alimentare:
Model |
Tip incarcare |
Capacitate (L) |
CFS-28V |
Vertical |
28 |
CFS-50V |
Vertical |
50 |
CFS-75V |
Vertical |
75 |
CFS-110V |
Vertical |
110 |
CFS-150V |
Vertical |
150 |
CFS-21H |
Orizontal |
21 |
CFS-50H |
Orizontal |
50 |
CFS-75H |
Orizontal |
75 |