Analizează structura produselor coapte, identifică şi cuantifică incluziunile din structura miezului, precum fructe, seminţe şi fulgi de ciocolată
Noul C-Cell Colour este varianta actualizată a aparatului de analiză a produselor coapte, C-Cell Mono.
Asemănător predecesorului său, C-Cell Colour este un instrument de evaluare a calităţii pâinii şi a produselor dospite. Sistemul utilizează un program de analiză a imaginii dedicat pentru a cuantifica caracteristicile celulei şi trăsăturile interne şi externe. Aparatul utilizează o imagine HD şi iluminare controlată pentru a asigura o calitate optimă a imaginii şi o analiză compatibilă cu toate instrumentele. Proba întreagă este analizată printr-o operaţie simplă şi rapidă. Informaţiile pot fi utilizate pentru a stabili un raport cu tehnicile senzoriale existente şi pentru dezvoltarea unor sisteme de analiză mult mai obiective.
Noutatea acestei versiuni constă în:
- analizorul de structură intern şi extern
- sistemul cu cromaticitate uniformă L, A, B utilizat pentru obţinerea unor rezultate mai bune în analiza culorilor
- profilul crustei ce oferă informaţii atât despre culoare, cât şi despre grosimea probei
- analiza statistică îmbunătăţită