C-CELL - Sistem de imagistică a produselor coapte

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Evalueaza uniformitatea texturii produselor coapte, de ex. a feliei de paine, feliei de prajitură, foetaj, biscuite etc.

C-CELL este un instrument de evaluare a calităţii pâinii şi a produselor dospite. Sistemul utilizează un program de analiză a imaginii dedicat pentru a cuantifica caracteristicile celulei şi trăsăturile externe. Instrumentul este fabricat şi distribuit de firma Calibre Control International în parteneriat cu Asociaţia de Cercetări Alimentare Charlewood, care a dezvoltat sistemul.

C-CELL utilizează o imagine HD şi iluminare controlată pentru a asigura o calitate optimă a imaginii şi o analiză compatibilă cu toate instrumentele. Proba întreagă este analizată printr-o operaţie simplă şi rapidă. Informaţiile pot fi utilizate pentru a stabili un raport cu tehnicile senzoriale existente şi pentru dezvoltarea unor sisteme de analiză mult mai obiective.

Imaginea analizată oferă 48 de seturi de date şi 5 imagini procesate pentru diagnosticarea caracteristicilor specifice probei.
 
Domenii de utilizare:
  •  Mori de făinăcalitatea făinii
  •  Brutării- control de calitate / diagnoza erorilor
  •  Echipament de panificaţie -  producătorii de echipamente îşi validează procesele / performanţa
  •  Reţete de amelioratori – Teste de coacere
  •  Analiza concurenţei – compararea produselor