C-CELL - Sistem de imagistică a produselor coapte
Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.
Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32
Evalueaza uniformitatea texturii produselor coapte, de ex. a feliei de paine, feliei de prajitură, foetaj, biscuite etc.
C-CELL este un instrument de evaluare a calităţii pâinii şi a produselor dospite. Sistemul utilizează un program de analiză a imaginii dedicat pentru a cuantifica caracteristicile celulei şi trăsăturile externe. Instrumentul este fabricat şi distribuit de firma Calibre Control International în parteneriat cu Asociaţia de Cercetări Alimentare Charlewood, care a dezvoltat sistemul.
C-CELL utilizează o imagine HD şi iluminare controlată pentru a asigura o calitate optimă a imaginii şi o analiză compatibilă cu toate instrumentele. Proba întreagă este analizată printr-o operaţie simplă şi rapidă. Informaţiile pot fi utilizate pentru a stabili un raport cu tehnicile senzoriale existente şi pentru dezvoltarea unor sisteme de analiză mult mai obiective.