Camere climatice de testare la vibratii

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Camere climatice de testare la vibrații

Testele combinate şi cele cu vibraţii sunt, de obicei, efectuate în sectoarele din prima linie a cercetării tehnologice. Compania noastra a dezvoltat o serie de camere de clima cu aceleaşi performanțe precum camerele climatice standard, dar echipate cu interfețe speciale pentru toate tipurile de vibratoare produse de producătorii internaționale majori. În acest fel, testele de stres termic pot fi uşor combinate cu testele de stres la oboseală. Un software dedicat controlează şi gestionează testele combinate prin operații simple făcute de utilizator.

Companii de top din industria aerospațială, domeniile auto, electronice și de telecomunicații au folosit cu succes aceste camere climatice pentru nevoile lor de testare.

class="field-item first even" style="margin: 0px 0px 25px; padding: 0px; font-weight: bold; line-height: 1em; font-size: 1.333em; color: rgb(94, 82, 71);"> 

Este o generaţie nouă de camere climatice ce poate fi conectată la agitatoare cu vibraţii orizontale, verticale şi tri-axiale.

Volumele disponibile sunt 600, 1200 și 2200 litri (21, 42 și 78 de metri cubi); intervalul de temperatură este de 70 - 180 ° C, în timp ce intervalul de umiditate este de la 10% la 98% (în intervalul de temperatură de +5 / +95 ° C).
Rata de schimbare a temperaturii are disponibile 3 opţiuni: 5, 10, sau 15 ° C / minut.

NOU:
Pentru nevoile de testare mai puțin severe, am proiectat o versiune cu poziționare manuală a camerei climatice, -40 / +180 ° C, gama T și 5 ° C / min Rata de variație T (600 și 1200 l capacitate utilă).

În afară de principalele accesoriile incluse în configurația de bază,camerele climatice de testare la vibratii pot fi echipate cu mai multe opțiuni pentru a le face potrivite nevoilor specifice ale clientului.