Camerele de şoc termic CST şi CSTL Angelantoni
Camerele de şoc termic ACS ies în evidenţă printr-o flexibilitate mare.
Camerele de şoc termic sunt disponibile în mai multe variante pentru a se potrivi diferitelor nevoi de testare. Se impart în:
- - Camere de şoc termic aer-aer (seria CST)
- - Camere de şoc termic lichid-lichid (seria CSTL)
- - Camere orizontale sau verticale cu 2-3 compartimente ce corespund la 2-3 nivele diferite de temperatură (cald, temperatura mediului ambient şi rece).
-
Capacitatea acestor camere variază între 27 şi 1000 l. Sistemul µPLC constă dintr-o interfaţă cu tastatură şi ecran şi permite executarea unor cicluri de testare predefinite.
Caracteristici:
- - Utilizarea de agenţi frigorifici ecologici, cum ar fi R404a;
- - Timp de transfer de la un compartiment la altul mai mic de 10 secunde;
- - Timpul de recuperare şi stabilizare redus la transferurile cald-rece și rece-cald, datorită inerției termice scăzute și a lipsei de căldura radiantă în interiorul camerei;
- - Viteză mare de răspuns și liniaritatea în domeniul -100 ° C / +200 ° C, datorită unui sistem de termoreglare puternic;
- - Uși echipate cu un sistem automat, special, de blocare a testul aflat în desfăşurare la deschiderea ușii;
- - Sistemul de recirculare asigură o distribuție perfectă a aerului în interiorul camerei;
- - Consum scăzut de lichid pe modelele CSTL (0,5 g / h pentru CSTL20);
- - Utilizarea unui singur lichid (CSTL30).