Cântar de înaltă rezoluție HY10.62.HRP.H - platformă robustă și precizie industrială, Radwag

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Robustețe maximă


Scările de înaltă rezoluție HRP sunt foarte robuste. Platformele lor sunt recunoscute pentru nivelul de protecție IP 67. Ele dispun de elemente suplimentare de etanșare pentru a proteja împotriva prafului, murdăriei și umidității și pot fi astfel curățate cu un aparat de spălat sub presiune.

 

9 avantaje


Capacitatea de a cântări sarcini de până la 150 kg pe o platformă mare cu diviziune și repetabilitate bună, eroare minimă de excentricitate pe întreaga gamă, măsurare rapidă și stabilă (realizabilă în 1 secundă), stabilitatea parametrilor în timp și după transport, și o dimensiune a platformei adaptată la acuratetea masuratorilor cântarului – toate acestea sunt rezultatul utilizării unui sistem de măsurare bazat pe tehnologia îmbunătățită MONOBLOCK. Noul MONOBLOCK – mai înalt și mai mare – a permis cea mai bună repetabilitate și viteză în clasa platformelor de cântărire industrială de înaltă rezoluție.

 

Repetabilitate neegalată


Ajustarea automată cu o greutate internă nu doar garantează cea mai bună calitate a muncii și repetabilitatea rezultatelor, dar și economisește timp și oferă confort.

 

 

Pentru industrii precum farmaceutică, chimică, alimentară și...


Platformele HY10.HRP H sunt ideale pentru condiții industriale unde sunt necesare precizia și repetabilitatea măsurătorilor, cum ar fi în industriile farmaceutică, chimică și alimentară. Platformele HY10.HRP și HX7.HRP ale căror terminale sunt fabricate din oțel inoxidabil pot fi utilizate chiar și în cele mai solicitante medii umede.

 

Alege un terminal


Platformele de înaltă rezoluție HRP pot funcționa cu unul dintre cele două terminale industriale: PUE 7.1 și PUE HY10.

Terminalul PUE 7.1 are:

  • Ecran color rezistiv de 5,7 inch

  • Tastatură sensibilă la atingere

  • Carcasă din plastic ABS

  • Grad de protecție IP 43

  • Interfețe de comunicare: 2xRS232, 2xUSB-A, Ethernet, 4 IN/ 4 OUT, Wi-Fi®®, module opționale suplimentare: modul convertor A/D suplimentar DP6.

Terminalul PUE HY10 dispune de:
  • Ecran grafic color de 10,1 inch
  • Tastatură touchscreen
  • Carcasă din oțel inoxidabil
  • Grad de protecție IP 68/69
  • Interfețe de comunicare: 2xRS232, 2xUSB-A, Ethernet, 4 IN/ 4 OUT, module opționale suplimentare: Wi-Fi®®, RS485, Profibus, Profinet, modul ieșiri analogice, 12 IN/ 12 OUT.
 
Puterea oțelului

Utilizarea oțelului inoxidabil pentru construcția platformei de cântărire vă garantează o durată lungă de viață a cântarului. Nu se teme de contactul cu obiecte umede sau de stropiri accidentale. Robustetea și rezistența designului scărilor de înaltă rezoluție HRP fac posibilă cântărirea obiectelor mari, cum ar fi paleții de mărfuri. Platforma stabilă este rezistentă la vibrații, ceea ce este important atunci când se cântăresc obiecte mari.
 
Aveți nevoie de ALIBI? Aici este.

Memoria ALIBI este ca o cutie neagră a unui cântar. Înregistrează toate măsurătorile efectuate pe dispozitiv. Memoria ALIBI nu poate fi modificată sau ștearsă.
 
Folosiți potențialul

Scannere de coduri de bare, imprimante de chitanțe, imprimante de etichete sau afișaje suplimentare – datorită software-ului multifuncțional, cântarul HY10 poate lucra cu toate acestea. Puteți găsi toate accesoriile în oferta noastră regulată. Și dacă aveți întrebări despre compatibilitate, experții noștri vă vor ajuta.
 
Nu doar cântărire

Dar și numărarea pieselor, verificarea greutății, cântărirea procentuală, cântărirea animalelor, formule, cântărire diferențială, etichetare, menținerea vârfului și statistici. Puterea modurilor de lucru ale HY10.
 
 
Parametri metrologici
Capacitate maximă [Max]
62 kg
Sarcină minimă
25 g
Interval de preîncărcare
30 kg
Diviziune [d]
0.1 g
Interval de tarare
-62 kg
Repetabilitate
0.08 g
Liniaritate
±0.4 g
Timp de stabilizare
2 s
Ajustare
internă (automată)
 
 
Parametri fizici
Display
ecran tactil color grafic de 10″
Dimensiuni platformă de cântărire
500×400 mm
Dimensiuni ambalaj
610×710×505 mm
Greutate netă
30 kg
Greutate brută
35 kg

 

Construcție
Clasa de protecție
IP 66/67 construcție, IP 68/69 indicator
Construcție
Oțel inoxidabil AISI304
Material platformă de cântărire
Oțel inoxidabil AISI304

 

Interfață de comunicare
Interfață de comunicare
2×RS232, 2×USB-A, Ethernet, 4 IN / 4 OUT (digital)
Module opționale de interfață
Wi-Fi® 802.11 b/g/n, modul Profibus (DP SLAVE), modul RS485, modul PROFINET (RJ45), modul de ieșire analogică (4-20mA, 0-20mA, 0-10V), 12IN / 12OUT (IN – 5-24 VDC, OUT – max 30 VDC, 0.5 ADC)

 

Parametri electrici
Alimentare
100 – 240 V AC 50/60 Hz

 

Condiții de mediu
Temperatura de operare
+10 — +40 °C
Umiditate relativă
40% — 80%