Centrifugă pentru indice glutenic Y08, Yücebass

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Centrifugă pentru determinarea indicelui glutenic Y08 - calitatea glutenului

Exact la 30 de secunde după terminarea procesului de spălare a glutenului, se transferă bucată de gluten rezultată din spălare pe o casetă cu sită și se centrifugheaza timp de 1 minut la 6000 rpm în centrifugă .

După încheierea centrifugarii, fractia de gluten care a rămas pe sită se înlătura cu ajutorul unei spatule și se cântărește. Fractia care a trecut prin sită se adaugă pe balanță și se însumează. Raportul dintre cantitatea de gluten rămasă pe sită față de cantitatea totală de gluten se numește Gluten Index - indice glutenic - și se exprimă în %. Cu cât este mai mare, mai aproape de 100%, cu atât calitatea glutenului este mai bună.

 Centrifugă are un capac de siguranță. Controlul centrifugii se realizează de la ecranul tactil, pe care pot fi vizualizate de asemenea durata testului, temperatura internă a aparatului, poziția încuietorii capacului, dată și ora.

Avantaje:

 - Ușor de utilizat

- Blocarea capacului de siguranță

- Control direct de la ecranul tactil LCD

 

Specificații tehnice :

Dimensiuni (H x P x L): 260 mm x 320 mm x 220 mm

Energie: 220 V 50 - 60 Hz

Greutate netă: 14 Kg