COMPUTRAC MAX 4000XL analizor umiditate si solide

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Analizor de umiditate și solide cu pierdere la uscare

Computrac MAX® 4000XL oferă rezultate rapide, fiabile și precise. Acest lucru sporind abilitatea aparatului de a monitoriza și regla anumite procese, optimiza calitatea și minimiza deșeurile, cerințele energetice și orele de lucru. Simplitatea în utilizare, versatilitatea și durabilitatea fac din aparatul MAX 4000XL soluția ideală pentru aplicații de laborator și de proces de producție.

CARACTERISTICI

CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ: echipat cu o carcasă complet metalică și un element de încălzire durabil din nichel crom, Computrac® MAX® 4000XL este conceput să asigure rezultate de calitate de laborator chiar și amplasat într-o secție de producție.
SISTEM DE RĂCIRE RAPID: ventilatorul integrat în capac răcește rapid camera de încălzire pentru a reduce timpul dintre două teste și mărește astfel debitul total de probe testate cu 25%.
VERSATIL: MAX 4000XL este capabil de a testa materiale de 100x mai rapid decât metodele de referință cu etuvă și este ideal în orice domeniu, de la mase plastice și produse farmaceutice ,si până la alimente, produse chimice, etc.
CRITERIU DE ÎNCHEIERE FLEXIBIL: un criteriu de încheiere a măsurării reglabil de către utilizator și criterii de aprobare/respingere ajută la optimizarea rezultatelor măsurate și a performanțelor de testare ale aplicației Dv. specifice.
TESTARE MULTISEGMENTE: mai multe teste pot fi interconectate pentru a forma un singur test multisecvețial, care poate varia temperatura, criteriul de încheiere și durata de timp de la un segment la altul. Acest lucru este util mai ales la dezvoltarea de metode și pentru măsurarea umidității libere și a celei legate în produse care conțin ape de hidratare.

REZULTATE ÎN TIMP REAL: MAX 4000XL oferă o manevrare simplă, condusă prin meniu și o interfață programabilă de către utilizator, cu tastatură și ecran color de dimensiuni mari, care permite operatorului urmărirea în timp real a curbei umidității și a graficului pierderii de umiditate în timpul testului.

SERVER ONLINE: un server online opțional permite utilizatorului să vizualizeze conținutul afișajului aparatului și să descarce rapoarte de calibrare, protocoale de audit și să încarce sau descarce programe de testare, rezultate și grafice de măsurare.

STOCARE DATE: MAX 4000XL memorează 250 programe de testare, ultimele 1000 rezultate măsurate și 100 grafice teste.