COMPUTRAC MAX-5000XL Analizor umiditate, solide si cenusa

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

UMIDITATE, SOLIDE & CENUȘĂ DE LA O SINGURĂ PROBĂ

Aparatul Computrac® MAX® 5000XL asigură analize exacte și repetabile ale umidității, solidelor și cenușei - toate cu o singură probă. El oferă multe dintre performanțele unor analizoare termogravimetrice scumpe - la o fracțiune din costurile acestora. Cu o temperatură maximă de 600°C și o cantitate maximă de probă de 100 grame, MAX 5000XL are versatilitatea necesară pentru testarea unei game largi de materiale.

CARACTERISTICI
TESTARE LA TEMPERATURI ÎNALTE: cuptorul aparatului Computrac® MAX® 5000XL poate atinge temperaturi de până la 600ºC, facând posibile atât teste de pierdere de masă prin uscare (LOD=loss on drying), cât și prin ardere (LOI=loss on ignition), devenind astfel o alternativă ideală la analizoare termogravimetrice scumpe.
CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ: echipat cu o carcasă complet metalică și un element de încălzire la înaltă temperatură MAX® 5000XL este conceput să asigure rezultate de calitate de laborator, chiar și amplasat într-o secție de producție.
VERSATIL: MAX 5000XL este capabil de a testa materiale de 100x mai rapid decât metode de referință cu etuvă și este ideal în orice domeniu, de la mase plastice și produse farmaceutice și până la alimente, biomasă, etc..
CRITERIU DE ÎNCHEIERE FLEXIBIL: criteriul de în cheiere a măsurării reglabil de către utilizator ajută la optimizarereaz ultatelor măsurate și a performantelor de testare ale aplicației Dv. specifice.
REZULTATE ÎN TIMP REAL: MAX 5000XL oferă o manevrare simplă, condusă prin meniu și o interfață programabilă de către utilizator, cu tastatură și ecran color de dimensiuni mari, care permite utilizatorului urmărirea în timp real a curbei umidității și a graficului pierderii de umiditate în timpul testului.
TESTARE MULTISEGMENTE: mai multe teste pot fi interconectate pentru a forma un singur test multisecvențial, care poate varia temperatura, criteriul de încheiere și durata de timp de la un segment la altul. Aceasta permite aparatului să efectueze analize ale umidității, masei solide și cenușei asupra unei singure probe.
CUPTOR CU CURĂȚARE AUTOMATĂ: cuptorul aparatului MAX 5000XL oferă un ciclu de autocurățare care simplifică rutina de mentenanță - fiind pentru aceasta încălzit timp de 45 minute la 550ºC.
SERVER ONLINE: un server online opțional permiteu tilizatorului să vizualizeze afișajul aparatului, să descarce rapoarte de calibrare și protocoale de audit și să transfere programe de testare între aparate.