Computrac® Vapor Pro® XL analizor umiditate specifica

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

URMĂTOAREA GENERAȚIE ÎN ANALIZA UMIDITĂȚII

Înaltă acuratețe, precizie și flexibilitate, ca și o interfață avansată de comunicare cu utilizatorul - Vapor Pro® XL dispune de cea mai nouă tehnologie de analiză a umidității specifice de la Computrac®. Vapor Pro XL este ideal pentru aproape orice aplicație în care altfel este necesară o titrare Karl Fischer. El dispune de un sistem de încălzire optimizat și de un control sporit pe întregul domeniu de temperaturi de testare. Vapor Pro XL este complet lipsit de necesar de reactivi chimici și este compatibil cu o multitudine de dimensiuni ale eprubetelor cu probe.
El este de asemenea capabil de teste la temperaturi în trepte pentru dezvoltarea avansată de metode.

CARACTERISTICI
FĂRĂ REACTIVI CHIMICI: Vapor Pro® XL oferă o analiză a umidității specifice bine corelată cu metoda prin titrare Karl Fischer, dar fără dezavantajele legate de uzul complicat sau scump al unor reactivi chimici periculoși, de necesarul de sticlărie de laborator scumpă sau de lucrări de întreținere consumatoare de timp.
VERSATIL: de la mase plastice și produse petroliere și până la produse farmaceutice, chimice și altele: Vapor Pro XL este ideal pentru aproape orice aplicație în care altfel este utilizată titrarea Karl Fischer.
ECRAN TACTIL: noul afișaj color LCD sensibil la atingere oferă o interfață de comunicare cu utilizatorul intuitivă, cu un necesar minim de instruire sau cunoștințe prealabile pentru utilizare. Toate funcțiile sunt gestionate prin meniu, asigurând obținerea de rezultate exacte și reproductibile, indiferent de utilizator.
TESTARE LA TEMPERATURI ÎNALTE: sistemul de încălzire optimizat ridică temperatura maximă de testare la 300°C și permite un control îmbunătățit pe întregul domeniu de temperaturi de testare al aparatului.
TESTARE LA TEMPERATURI ÎN TREPTE: Vapor Pro XL este capabil de teste la trepte de temperatură, făcând astfel dezvoltarea de metode mai ușoară ca niciodată.
DIMENSIUNI MULTIPLE EPRUBETE PROBE: compatibil cu majoritatea eprubetelor, de la 2R la 60R, Vapor Pro XL permite utilizatorilor testarea de probe higroscopice fără a le scoate din eprubetele în care au fost introduse după prelevare.
CRITERII FLEXIBILE DE ÎNCHEIERE: criterii de încheiere a testului reglabile de către utilizator pentru optimizarea rezultatelor măsurate și sporirea performanțelor de testare pentru aplicația Dv. specifică.
STOCARE DATE: Vapor Pro XL poate memora 250 programe de testare și ultimele 1000 rezultate măsurate și 100 grafice teste, permițând utilizatorilor vizualizarea și selectarea simplă a unor teste anterioare pentru calcule statistice ale unei game variate de probe.
SERVER ONLINE: server-ul online opțional permite utilizatorului supravegherea testelor de la distanță, descărcarea de rezultate sau rapoarte de calibrare, vizualizare protocol audit sau transfer programe de testare între aparate.