Computrac Vapor Pro XL Autosampler Analizor automat multiple probe

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Analiza automată a umidității fără chimicale

Analizorul Vapor Pro XL (VPXL) este la cel mai actual nivel al tehnologiei de analiză a umidității specifice, oferind precizie și flexibilitate în testarea automată a până la 16 probe, cu profile de testare individuale. Capacitățile sale avansate de analiză a umidității îl definesc ca o alternativă viabilă, lipsită de necesar de reactivi chimici, față de titrarea Karl Fischer. Dimensiunile compacte și caracteristicile îmbunătățite fac din VPXL Autosampler aparatul ideal pentru aproape orice aplicație în care se cere o testare automată a unui debit ridicat de probe.

Caracteristici
Fără reactivi chimici: VPXL Autosampler oferă o analiză a umidității specifice bine corelată cu metoda prin titrare Karl Fischer, dar fără dezavantajele legate de uzul complicat sau scump al unor reactivi chimici periculoși, de necesarul de sticlărie de laborator scumpă sau de lucrări de întreținere consumatoare de timp.
Automatizare: VPXL Autosampler dispune de abilitatea de a testa rapid și automat până la 16 probe, crescând astfel dramatic debitul de probe posibil de măsurat întrun instrument compact.
Versatil: VPXL Autosampler este ideal pentru aproape orice aplicație în care altfel este utilizată titrarea Karl Fischer. Abilitatea sa de individualizare a profilelor de testare a probelor îl fac perfect pentru o serie de domenii industriale, de la mase plastice și produse petroliere și până la produse farmaceutice și chimice.                                                                                         Temperatura maximă de testare poate fi reglată până la 300°C. Pentru un control optim este de asemenea posibilă reglarea de temperaturi pe întreg domeniul său de lucru.
Testare la trepte de temparatură: VPXL Autosampler oferă capacități de testare la temperaturi în trepte, făcând astfel dezvoltarea de metode mai ușoară ca niciodată.
Criterii de încheiere flexibile: criteriile de încheiere a testării reglabile de utilizator optimizează rezultatele măsurate și performanțele de lucru pentru fiecare aplicație individuală.
Stocare date: VPXL Autosampler poate memora până la 250 programe de testare, ultimele 1000 rezultate măsurate și 100 de grafice teste. Utilizatorul poate vizualiza și selecta rezultate măsurate anterior pentru calcule statistice și testa cu ușurință numeroase tipuri de probe.

Specificații

  • Prelucrare automată a până la 16 probe diferite
  • Automatizare înalt fiabilă
  • Sisteme de siguranță pentru funcționarea automată (fără supraveghere continuă):
  • Siguranță încărcare probe
  • Manevrare sigură probe pentru metoda de testare aferentă
  • Bară indicatoare de stare cu LED-uri, de înaltă vizibilitate