Detectoare de metale cu banda transportoare integrata

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Sisteme pentru detecția metalelor, cu bandă transportoare integrată

Elimină contaminanții metalici în condiții de siguranță – bucată cu bucată. Detectoarele noastre de metal tip tunel pentru benzi transportoare ne permit să detectăm contaminanții metalici din produse și să separăm rapid și în condiții de siguranță produsele afectate. Cea mai eficientă protecție pentru consumatorii, utilajele și reputația dumneavoastră.

Detectoarele de metal cu bandă transportoare integrată reprezintă sisteme complete alcătuite dintr-un detector de metale tip tunel, o bandă transportoare și un mecanism opțional de ejectare. Ele pot fi integrate fără probleme în liniile de producție existente. Sistemele noastre sunt prevăzute cu o tehnologie robustă și igienică de bandă transportoare, precum și de o detecție de mare precizie a metalelor și o manipulare extrem de facilă. Acest design modular permite personalizarea soluțiilor în funcție de cerințele și produsele dumneavoastră. Informații suplimentare privind modul de funcționare al detectoarelor de metale Sesotec sunt disponibile aici

Beneficiile în detaliu:

 • Tehnologia multi-frecvență simultană și procesarea digitală a semnalului asigură o detecție optimă în întreaga zonă a tunelului.
 • Tehnologia inductivă a seriei de dispozitive INTUITY sau GLS, cu o zonă fără metal extrem de scurtă, permite utilizarea unor benzi transportoare foarte scurte.
 • Unitatea de control a benzii transportoare cu funcția „oprire la detecție” și diversele sisteme de separare în timpul procesului de detecție facilitează utilizarea unei game largi de produse.
 • Sistemul compact de detecție a metalelor este adecvat pentru inspecția produselor cu o capacitate de sarcină de până la 50 kg și pentru utilizare atât în medii umede, cât și uscate.
 • Designul stabil și deschis realizat din oțel inoxidabil permite cablarea în conformitate cu cerințele legate de igienă și garantează o sensibilitate de scanare superioară.
 • Benzi transportoare concepute special pentru industria alimentară.
 • Design igienic
  • Margini teșite care permit scurgerea apei
  • Profil deschis (fără secțiuni tubulare)
  • Fără „zone moarte” în care se pot acumula praful și murdăria
 • Sistemele noastre respectă normele din domeniu, precum Standardul Internațional de Siguranță Alimentară.
 • Afișajele tactile cu navigație intuitivă permit configurarea rapidă și ușoară a sistemelor noastre pentru diverse aplicații. Erorile de operare sunt practic eliminate complet.
 • Funcția AuditCheck testează și documentează detecția în cadrul proceselor automate.
 • Un jurnal de sistem exportabil, protejat cu parolă sau opțiunea de conectare directă la rețeaua societății permit schimbul de date necesar.
 • Sistemul de validare configurat în meniu permite controlul calității în conformitate cu standardele HACCP, IFS și BRC.

Exemple de sisteme de ejectare:

Design și configurații alternative:

Bandă transportoare

 

Materialele utilizate întrunesc cerințele privind igiena din industria alimentară. Noi oferim modele atât pentru medii umede, cât și uscate.

 

 

Dimensiuni variabile ale sistemului

 

Lățimile standard de bandă de 200 - 500 mm și înălțimile utile ale deschiderii tunelului de 100 - 350 mm permit aplicarea pentru o gamă largă de produse.

 

 

Diverse sisteme de separare

 

În funcție de diversele proprietăți ale produselor inspectate, sunt disponibile diverse sisteme de separare, printre care împingătoare, ajutaje cu jet de aer, brațe pivotante, curele de separare și clapete ejectoare.

 

 

Carcasă/suprafață

 

Oferim opțiunile adecvate pentru carcasă și finisaj de suprafață, chiar și pentru cerințe speciale privind igiena și sarcina mecanică.

 

 

Personalizabil

 

Designul foarte flexibil permite adaptarea sistemului la cerințele specifice ale produselor dumneavoastră și ale sistemului de producție.
 

Produse

VARICON+

Detector de metale pentru aplicații pe benzi transportoare

Broşură produs

VARICON COMPACT

Detector de metale compact pentru aplicații pe benzi transportoare

Broşură produs

UNICON+

Detector de metale compact pentru aplicații adaptate clientului

Broşură produs