Diastograf Y37, Yucebas

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Diastograful determină proprietățile de gelatinizare și activitatea enzimatică a făinii, făinii integrale, făinii de orez, porumbului, secarei și orzului etc. Diastograful dă rezultate similare cu Amilograful. Principiul de lucru este că o suspensie de făină și apă distilată este încălzită cu o rată constantă de 1,5 °C/min cu vasul rotativ în care se măsoară rezistența față de amestecare, având în vedere caracteristicile vâscoase ale eșantionului. Diastograful poate controla direct propriul PC cu ecran tactil industrial încorporat. Software-ul ușor de utilizat permite lucrul cu amidonuri, amidonuri modificate cu modificări la încălzire/rata de răcire și viteza bolului de amestecare de către operator, în funcție de aplicație.

 
Avantaje:

uşor de utilizat şi design robust şi software multilingv şi uşor de utilizat
- Determinarea proprietatilor de gelatinizare a soiurilor de faina si amidon
două dispozitive într-un singur corp pentru analiza făinii și a amidonului
- Ușor de actualizat software-ul cu control de acces de la distanță
datele și rezultatele pot fi stocate pe computer
- Computer integrat pe dispozitiv, ceea ce face posibilă punerea pe intranet
- Pentru a crea profiluri speciale de testare pentru diferite aplicații
măsurarea activității alfa amilazei în făină
 
Diastograful poate fi determinat în :

 

- Vâscozitate/Temperatură la început
- Gelatinizare/Temperatură la început
- Max. Gelatinizare/Temperatură
- Vâscozitatea Fazei Calde/Racide /Temperatură
- Final Holding Vâscozitate /Temperatură
 


Dimensiuni (H x D x W): 850 mm x 650 mm x 500 mm
Energie: 220 V 50 - 60 Hz
Greutate netă: 72 Kg
Capacitatea bolului de amestecare: 550 ml
Viteza bolului de amestecare: 75 min-1 ca standard, reglabil 0 - 300 min-1
Rata de încălzire: 1.5°C/min ca standard, reglabil 0.1 - 3.0°C/min
*Sistem Optional de Racire cu Rata de Racire: 0.5 - 3.0°C/min.