Dilatometre DIL

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Determinarea modificărilor dimensionale sub influența temperaturii

Dilatometria (DIL) este metoda cea mai uzuală pentru măsurarea cu înaltă precizie a modificărilor dimensionale în solide, materiale topite, pulberi și paste la variații programate de temperatură (de ex. dupa standardele ASTM E831, ASTM D696).

Când vine vorba despre determinarea expansiunii termice liniare dilatometrele Netzsch nu lasă nicio dorință neimplinită. Posibilitatea interschimbării cuptorului acestor dilatometre aduce un control precis al expansiunii și extinderea aplicațiilor în domenii ca cel al ceramicii de  înaltă  calitate, a materialelor metalice, a dezvoltării de materiale, cercetarea de bază sau controlul calității.

Noul dilatometru DIL 402 Expedis Select and Supreme oferă o tehnologie de vârf și este destinat unei largi game de aplicații. Toate instrumentele din seria DIL Expedis conțin celula de măsurare revoluționară NanoEye; o nouă dimensiune în privința domeniului și a preciziei de măsurare.

O altă noutate este dilatometrul DIL 402 Expedis Classic, conceput pentru aplicațiile cele mai sofisticate. Ca toate dilatometrele din seria DIL Expedis, și versiunea Classic funcționează cu celula de măsurare NanoEye.