Durimetru DuraVision G5 semi-automatic 0.3–3,000 kgf

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Tester de duritate robust și precis pentru producție

Seria DuraVision G5 

Testerele de duritate DuraVision G5 acoperă o gamă largă unică de sarcină standard de 0,3–250 kgf și 3–3000 kgf. Ciclul de testare controlat electronic oferă o selecție largă de metode de testare. Metodele de testare Brinell, Vickers și Rockwell pot fi măsurate în conformitate cu standardele EN ISO și ASTM, iar testarea carbonului este, de asemenea, posibilă. Testele Knoop și plastic pot fi, de asemenea, efectuate cu modelele cu o gamă de sarcini standard mai mică. Datorită construcției sale robuste, în combinație cu funcționarea simplă și rapidă plus rezultate de măsurare precise și repetabile, testerul de duritate DuraVision G5 este, de asemenea, deosebit de potrivit pentru utilizare în medii de producție dure și exigente.

Obiectiv cu Brinell SmartLight
Testul de duritate Brinell a reprezentat întotdeauna o provocare cu metalele moi și suprafețele dificile. În special cu materiale moi, marginile nu sunt întotdeauna perfect recunoscute datorită deformării considerabile (bombate) în jurul indentării. Noile lentile cu inovatorul Brinell SmartLight asigură acum o iluminare ideală și permit o mai bună recunoaștere a indentării testului în timpul testelor Brinell. Lentilele cu Brinell SmartLight sunt disponibile ca lentile 2.5x și 5x.


Turelă în formă de stea - șapte dintr-o lovitură
Turela stelară inclusă în sfera normală a fiecărei mașini poate fi extinsă de la două poziții standard la până la șapte poziții - în orice moment și cu puțin efort. Designul în formă de stea permite nu numai o construcție subțire a turelei, ci oferă și șapte poziții pentru montarea oricărei combinații de indentare și lentile. Un spectru larg de metode de testare poate fi astfel acoperit cu o singură mașină și nu este necesară schimbarea frecventă a sculelor. În combinație cu noua cameră de înaltă rezoluție, aceasta reduce costurile de investiții și timpul de configurare. În plus, turela se rotește cu o viteză foarte mare și găsește automat cea mai scurtă direcție de rotire în poziția selectată.


Un spectru larg de aplicații
Seria DuraVision G5 oferă o gamă de sarcini standard largă, de la 0,3 kgf la 3000 kgf. Forța este aplicată continuu și precis prin intermediul unui număr mare de senzori de măsurare electronică a forței. Utilizarea inteligentă a camerei de 10 megapixeli permite un zoom de 3x, permițând acoperirea întregii game de aplicații cu doar câteva obiective. Combinația cu 7 poziții de turelă salvează și schimbarea sculei. Evaluarea automată a indentelor de test prin controlul complet al luminozității și focalizarea automată rapidă în combinație cu turela stelară scurtează timpii ciclului cât mai mult posibil din punct de vedere tehnic și minimizează influența operatorului.


Testarea ușoară a specimenelor complexe
Suprafața mare de testare, întinderea lungă în ciuda designului general foarte compact și conul subțire al nasului oferă o flexibilitate mare pentru o gamă foarte largă de exemplare.
Varietatea eșantioanelor care pot fi testate este extinsă și mai mult prin posibilitatea de a testa atât cele fixate, cât și cele neterminate - Aveți de ales.
În plus, forța de strângere poate fi setată individual. Eșantioanele complexe pot fi strânse în mod fiabil, în timp ce urmele pe materialele moi pot fi evitate prin selectarea unei forțe de strângere corespunzătoare mai mici. Una peste alta, condiții prealabile ideale pentru fiecare aplicație din producție.


Software intuitiv cu asistent de calibrare
Pachetul software ecos Workflow with Calibration Information System (CIS) de la EMCO-TEST oferă o soluție eficientă și inteligentă pentru toate sarcinile convenționale de testare a durității. Utilizatorul este ghidat pas cu pas prin procesul de măsurare până la salvarea datelor. Interfața intuitivă a utilizatorului scurtează timpul de familiarizare și reduce erorile de operare. O caracteristică specială a ecos Workflow CIS este asistentul de calibrare integrat care monitorizează toate metodele calibrate și simplifică foarte mult inspecția testerului de duritate cerut de standarde.