Ekomilk BOND- analizor parametri din lapte
Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.
Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32
BOND Ekomilk
Analizor de lapte cu ultrasunete
Ekomilk BOND este un analizor de lapte multiparametru robust, fiabil, automatizat, care oferă rezultate rapide de testare pentru: grăsimi, proteine, solide (nu grăsime), lactoză, densitate, punct de congelare, apă adăugată, pH, etc, Temperatura și conductivitatea în laptele proaspăt și pasteurizat (vaci, oi, bivoli, capre).
Unul dintre principalele avantaje este disponibilitatea procesorului cu ultrasunete pentru îndepărtarea rapidă a aerului din proba de lapte (disponibil numai pentru Ekomilk Bond Standard).
Această caracteristică este în mare parte aplicabilă pentru măsurarea laptelui de bivol sau în locuri unde aerarea laptelui este o problemă.
Ekomilk BOND cu noul său design compact este furnizat în 2 modele diferite:
STANDARDUL EKomilk BOND
BOND TOTAL EKomilk
*Vezi parametrii de măsurare pentru detalii
Caracteristici cheie
Ușor de utilizat și de întreținut, fiabil și automatizat;
Analiza rapidă și cu costuri reduse:
Nu se folosesc acid sau alte substanțe chimice;
Este necesară o cantitate foarte mică de lapte;
Timp scurt de măsurare și consum redus de energie;
Analiza laptelui multiparametru, precizie ridicată;
Opțiunea de recalibrare digitală pentru utilizatorul final;
Timp scurt de măsurare și consum redus de energie;
Garanție completă de un an;
Sursă de alimentare 220V/110V AC sau 12V DC;
Interfață USB sau RS232 disponibilă;
Imprimarea și colectarea datelor de măsurare;
Procesor cu ultrasunete (deaerator) pentru îndepărtarea rapidă a aerului din proba de lapte (disponibil numai pentru Ekomilk Bond Standard)
Caracteristici cheie
Parametrii lapte |
Ekomilk Bond Standard |
Ekomilk Bond Total |
Grasimi |
De la 0,5% la 12% ± 0,01% |
De la 0,5% la 12% ± 0,01% |
Proteine |
De la 2% la 6% ± 0,2% |
De la 2% la 6% ± 0,2% |
Solid fara grasime (SNF) |
De la 6% la 12% ± 0,2% |
De la 6% la 12% ± 0,2% |
Densitate lapte |
1.0200 g/cm3 - 1.0400 g/cm3 ± 0.0005 g/cm3 |
1.0200 g/cm3 - 1.0400 g/cm3 ± 0.0005 g/cm3 |
Punct congelare |
De la 0 la -1,000°C ± 0,015°C |
De la 0 la -1,000°C ± 0,015°C |
Apă adăugată |
De la 0% la 60% ± 5% |
De la 0% la 60% ± 5% |
Conductivitate |
2 - 10 mS/cm ±0.2% mS/cm (18°C) (optional) |
2 - 10 mS/cm ±0.2% mS/cm (18°C) |
Lactoza |
De la 0.5% la 7% ±0.2% (optional) |
De la 0.5% la 7% ±0.2% |
pH + t°C + aciditate titrabilă
|
X |
0,00 – 10 pH ±0,02 |
Caracteristici tehnice
|
Ekomilk Bond Standard |
Ekomilk Bond Total |
Procesor cu ultrasunete /deaerator/
|
da |
X |
Imprimantă termală integrată |
optional |
Da |
Sistem de colectare a datelor
|
da |
Da |
Măsurarea timpului
|
40 sec |
40 sec |
Sistem de măsurare a conductivității laptelui
Modificările conductivității laptelui depind de concentrația de ioni din lapte.
Poate fi utilizat ca test de sănătate a ugerului (detectarea mastitei subclinice);
Poate fi utilizat ca test de grad de evaporare a apei în producția de lapte de condens;
Modificarea conductivității laptelui notifică rata de soluție de lapte praf (uscată).
Lactoză
Lactoza din dizaharide reprezintă aproximativ 5% din conținutul de lapte. Măsurarea lactozei este importantă deoarece contribuie la proprietățile senzoriale și funcționale ale laptelui, determinând astfel calitatea produselor lactate.
Imprimantă termică serială externă
Imprimați o rețetă cu rezultatul măsurării curente.