Falling Number model FN 1310

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Modelul FN 1310 este un sistem automat de analiză conceput pentru o funcționare rapidă și convenabilă a testului indicelui de cădere FN (Falling Number). Standardele de înaltă calitate la care este construit modelul FN 1310 oferă o rentabilitate ridicată a investiției dvs. prin funcționarea fără probleme mai multi ani. Designul său simplu, robust oferă o viață excepțională a instrumentului FN 1310. FN 1310 este foarte ușor de utilizat și este folosit cu încredere de către toți operatorii. Standarde internaționale și recomandări, cum ar fi Metoda internațională AACC 56-81.03, Standardul ICC nr. 107/1, ISO 3093.

Echipamentul FN1310 este destinat în principal domeniului agriculturii, mai precis pentru analizele de indice de cădere, gluten etc. Acesta este un sistem automat de analiză unică, proiectat pentru a efectua rapid și convenabil testul Falling Number, un indicator esențial în evaluarea calității grâlui și a altor cereale. FN1310 este un model de bază al sistemului Perten, oferind utilizatorilor posibilitatea de a achiziiona un sistem original Perten la un preț avantajos. Cu toate acestea, nu trebuie să vă lăsași înșelai de termenul ""de bază". Acest echipament este construit conform unor standarde ridicate de calitate  asigurând un randament ridicat al investiției pe termen lung.

Unul dintre principalele avantaje ale FN1310 este eficiența. Acesta permite efectuarea testului FN într-un mod automat, economisind timp și resurse. În plus, datorită calității sale superioare, FN1310 promite o funcționare fără probleme pentru mulți ani.

FN1310 este destinat laboratoarelor și instituiilor din domeniul agricol care efectuează analize de indice de cadere. Acesta poate fi de asemenea util pentru cercetătorii și tehnicienii care lucrează în domeniul calității cerealelor.