GASTOGRAF - Y55
Gastograful măsoară producția de gaz - CO2 - datorită acțiunii drojdiei în probele de aluat și măsoară activitatea drojdiei. Gastograful măsoară activitatea drojdiilor proaspete și uscate (măsuratoare instantanee). Dispozitivul permite efectuarea unei analize a mai multor probe într-un singur timp. Are o cameră de izolare cu temperatură controlată unde se introduce materialul de testat. Camerele de fermentare sunt sigilate cu cauciuc, iar capacele lor sunt realizate din material de crom. Aparatul măsoară volumul de CO2 produs într-o anumită perioadă de timp. Permite finalizarea testului pentru o perioadă de până la 3 ore fără intervenția niciunui operator. Dispozitivul este util pentru producătorii de drojdie, mori de făină, brutării, laboratoare, institute de cercetare, universități etc. Rezultatele testelor sunt afișate separat în coloanele grafice și CO2. Rezultatele testului pot fi tipărite direct, convertite în format pdf sau exportate în foaia de hârtie Excel.
Avantaje:
- Determină calitatea drojdiei
- Datele și rezultatele pot fi stocate pe propriul computer
- Desenul online al graficelor de testare
- Controlul online al temperaturii în timpul testelor
- Computer integrat pe dispozitiv, care face posibilă punerea pe intranet
- Ușor de actualizat a software-ului cu control acces de la distanță
- Precizie ridicată (precizie: 0,5 ccm/CO2)
- Ușor de operat și design robust
- Usor de calibrat
- Software multilingv și ușor de utilizat
Specificatii tehnice :
Dimensiuni (Îl x A x L): 880 + 400 mm x 305 mm x 805 mm
Energie: 220 V 50 - 60 Hz
Greutate neta: 70 Kg