Masini statice de incercari

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Masinile statice de incercari materiale de la Zwick au fost special concepute pentru testele de tractiune, compresiune si indoire, precum si pentru teste de forfecare si torsiune, indeplinind cele mai riguroase cerinte de testare din domeniul materialelor si componentelor.

  • Masini de incercari pentru sarcini de pana la 5 kN

Zwicki-Line este o masina de incercari pe o singura coloana construita special pentru sarcini mici. Constructia economica si amprenta mica o fac utilizabila intr-o varietate mare de locatii. Gama PrecisionLine este ideala oricand sunt solicitate forte de mare precizie, masurarea deplasarii si reproductibilitatea excelenta a rezultatelor testelor, de exemplu testarea la compresiune a arcurilor mici pentru componente electromecanice sau unitati functionale.

  • Masini de incercari cu sarcini de la 5 kN la 250 kN

Aceste masini de incercari sunt special concepute pentru aplicatii solicitante. Masinile de incercari cu doua coloane ProLine sunt special concepute pentru testarea functionalitatii componentelor si pentru teste de rutina, in timp ce noua gama Allround-Line poate fi utilizata pentru aplicatii in toate domeniile.

  • Masini de capacitate mare (330 - 2000 kN)

Trendul de a utiliza materiale cu nivele de rezistenta mecanica din ce in ce mai mari necesita masini de incercari care sa faca fata acestor cerinte crescande.

In domeniul de sarcini de peste 330 kN se poate alege din trei versiuni diferite de masini pentru nivele de forta diferite, dintre care una cu actionare electromecanica cu surub si doua cu aplicarea fortei cu actuatori hidraulici.

  • Masini de testat comportamentul la ambutisare

Aceste masini (tip BUP) sunt utilizate pentru testarea si evaluarea ductilitatii tablelor. Aplicatiile tipice pentru ambutisare includ testul cupa Erichsen (EN ISO 20482), testul de ondulare (EN 1669), testul de largire al perforatiei, care se utilizeaza din ce in ce mai mult in cadrul otelurilor cu rezistenta mare la tractiune: testul FLC si testul Bulge