Mobilier de laborator MERCI

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Elementele individuale ale mobilierului de laborator MERCI® gama TOP LINE permit echiparea complexă a interiorului laboratorului, garantând ergonomicitate și funcționalitate maximă și aspect estetic comparabil cu mobilier produs în Europa de Vest.

Modulele mobilierului TOP LINE sunt gândite ca un sistem cu lățimi standard de 450, 600 si 900 mm. Modulele TOP LINE pot fi însă realizate la cererea clienților și în afara dimensiunilor standarad.

Înălțimea de lucru este standard 750 mm pentru lucrul șezând și 900 mm pentru lucrul în picioare (în conformitate cu recomandările ergonomice). În cadrul gamei TOP LINE putem realiza înălțimi de lucru în afara standardului sau chiar și fără placă de lucru pentru a avea un acces mai ușor.

Materialul din care se realizează mobila de laborator TOP LINE este MDF sau alternativ HPL.

Părțile metalice ale nișelor chimice și celulelor de deservire cu utilități pot fi livrate cu acoperiri anticorozive pentru a îmbunătăți rezistența chimică.

Dulapurile gamei TOP LINE sunt echipate cu feronerie de top, de exemplu balamalele permit deschiderea ușilor la 270° iar sertarele au amortizoare pneumatice.

Suprafețele de lucru pot fi alese dintr-o mare varietate de materiale: postformate, plăci ceramice anti-acide, piatră artificială, foaie de oțel inox AISI 316, rășină epoxy (DURCON), faianță, laminat la presiune înaltă (Max, Trespa), polipropilena, sticlă temperată etc.

Elemente din gama de mobilier TOP LINE sunt compatibile cu elemente din gama STANDARD LINE.