Prelevator automat de probe cereale din remorci sau vagoane Rakoraf 2 liniar, Pfeuffer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Rakoraf 2 Liniar este un prelevator de probe cereale din camion, fix și culisant lateral

Prelevare de probe cereale din camioane cu remorci, semiremorci șa sau vagoane de cale ferată în mod complet și reprezentativ de pe ambele părți

  • Zonã maximã de prelevare de probe 8,8x18,8 m (liniar)
  • Construcție pe coloane, portal sau alternativ montare pe perete
  • Tehnicã de prelevare testatã și patentatã Rakoraf
  • Telecomandã clarã
  • Montare rapidã

 

Domeniu de utilizare

Verificarea produselor recepționate la achiziție și în comerțul cu cereale se bazează pe prelevarea eficientă de probe pentru evaluarea corectă a calității livrate. Sensibilitatea la substanțe străine și la defecte de calitate necesită asigurarea reprezentativității probelor de la recepție. Doar probe corecte încă de la recepție  sunt o bază bună pentru controlul calității, documentare și trasabilitate. Rakoraf 2 liniar ajunge cu ușurință în orice zonă a vehiculului, chiar și în timp ce acesta este oprit pe podul basculă.

 

Funcționare

Sonda de prelevare probe este introdusă în produs actionata prin telecomandă. Astfel, o probă transversală de produs ajunge în camera cilindrică interioară a sondei de prelevare. Prelevatorul de probe cereale Rakoraf funcționează cu sistemul patentat de recirculare a aerului Convac. Asupra produsului nu se exercită nici un efect de absorbție. Nu sunt aspirate materii ușoare (de ex. boabe sparte, praf și murdărie) din imediata vecinătate. Fluxul de aer preia doar proba existentă în sonda de prelevare și o transportă printr-un tub din PVC către încinta de cântărire sau laborator. Acolo, proba este separată de aer în separatorul de probe (recipient colector), este golită și este gata pentru controlul calității.

 

Poziționare

Rakoraf 2 este livrat cu o coloană sau o consolă de perete sau un portal, pe care poate culisa lateral (liniar) cu o suprafață maximă de prelevare a probelor de 8,8x18,8 m, precum și fix cu o rază maximă de 4,4 m.