Soluție tampon pentru GMO - 20 litri, Romer Labs

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Soluție tampon pentru GMO - 20 litri

Soluția tampon pentru GMO - 20 litri este un instrument necesar în domeniul agriculturii, în cadrul studiilor și cercetărilor legate de micotoxine și organisme modificate genetic. Acest produs este destinat în special laboratoarelor de cercetare și analiză, precum și industriei agricole, unde sunt necesare identificarea și cuantificarea organismelor modificate genetic. Este, de asemenea, util pentru cei care lucrează în domeniul siguranței alimentare, unde este esențială identificarea prezenței organismelor modificate genetic în produsele alimentare.

Această soluție tampon este utilizată în combinație cu diverse kituri de testare, inclusiv AgraStripB. Pro WATEXB. mycotoxin, AgraStripB. Pro GMO și AgraStripB. Pro Allergen, împreună cu cititorul AgraVisionTM Pro. Aceasta permite detectarea și cuantificarea precisă a diferitelor proteine și organisme modificate genetic, în diverse tipuri de semințe și boabe, inclusiv soia, porumb și rapiță. Printre principalele beneficii ale utilizării acestui produs, se numără capacitatea de a detecta și cuantifica cu precizie diferite tipuri de organisme modificate genetic, precum și posibilitatea de a fi utilizat în combinație cu diverse kituri de testare pentru a oferi rezultate calitative, cantitative sau semi-cantitative. Acesta este, de asemenea, util în identificarea prezenței diferitelor proteine, cum ar fi Cry1Ac, CP4 EPSPS, PAT și PMI, în diverse tipuri de semințe și boabe.
 

Cod produs    
10001348 (7000103)    1L
10001349 (7000104)    4L
10001350 (7000105)   20L 

 

Descriere & Proprietăți
Concentratul de Extracție Cantitativă GMO este necesar pentru: AgraStrip® Cry1Ac - SeedChek, AgraStrip® RUR-HS Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® RUR Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry3Bb Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® LL Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry1F Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry1AC Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry1Ac-S - SeedChek, SeedChek, AgraStrip® Cantitative Low-LOD Corn Comb Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cantitative Corn Comb Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cantitative Soy Comb Bulk Grain - TraitChek
Proprietăți
Temperatura de depozitare 15°C - 25°