Soluție tampon pentru GMO - 4 litri, Romer Labs

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Soluția tampon pentru GMO este un produs esențial în domeniul agriculturii și al cercetării genetice, fiind destinat în special laboratoarelor care se ocupă cu analiza micotoxinelor și a organismelor modificate genetic. Acest produs face parte dintr-o gamă largă de echipamente și reactivi care permit detectarea și cuantificarea diferitelor tipuri de organisme modificate genetic (GMO), în diverse tipuri de probe, cum ar fi boabele de soia, porumbul sau semințele de bumbac. Printre beneficiile utilizării acestui produs se numără precizia și sensibilitatea ridicată în detectarea GMO-urilor, precum și versatilitatea sa, fiind compatibil cu o varietate de kituri de testare.

În plus, Soluția tampon pentru GMO este ușor de utilizat și oferă rezultate rapide, fiind astfel un instrument valoros pentru laboratoarele care doresc să își eficientizeze procesele de testare.
Industriile vizate de acest produs includ în primul rând agricultura și cercetarea genetică, dar și alte domenii în care este necesară analiza GMO cum ar fi industria alimentară sau cea farmaceutică.
Utilizarea acestui produs poate contribui la îmbunătățirea calității și siguranței produselor alimentare la protejarea biodiversității și la promovarea unei agriculturi sustenabile.

 

Cod produs

Note

Împachetare

Status

10001348 (7000103)

-

 1L

Disponibil

10001349 (7000104)

-

 4L

Disponibil

10001350 (7000105)

-

 20L

Disponibil

 

Descriere & Proprietăți
Concentratul de Extracție Cantitativă GMO este necesar pentru: AgraStrip® Cry1Ac - SeedChek, AgraStrip® RUR-HS Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® RUR Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry3Bb Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® LL Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry1F Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry1AC Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cry1Ac-S - SeedChek, SeedChek, AgraStrip® Cantitative Low-LOD Corn Comb Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cantitative Corn Comb Bulk Grain - TraitChek, AgraStrip® Cantitative Soy Comb Bulk Grain - TraitChek

 

Proprietăți

Temperatură de depozitare

15°C - 25°C