Agitator I-MAG Industry

PreviousNext

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

I-MAG este un agitator magnetic puternic, dar compact, pentru aplicații în medii de laborator și de producție.

În combinație cu cadrele de instalare I-MAG SP pentru vase mari, care sunt disponibile ca accesorii, se pot amesteca eficient până la 300 de litri de apă. Unitatea de operare cu fir (controler) asigură o manipulare convenabilă și o integrare simplă în  sisteme de inginerie de process, de exemplu.

Unitatea de antrenare robustă (clasa de protecție IP 64) constă din motorul cu cuplu ridicat și fără uzură și cuplajul magnetic cu magneți de neodim de înaltă performanță. Acest lucru permite amestecarea eficientă a mediilor vâscoase, precum și amestecarea în vase cu o distanță mai mare între suprafața de instalare și tija de agitare (de exemplu, recipiente cu pereți dubli sau vase cu fund izolat).

Pentru a atinge în mod fiabil viteze mari chiar și în condiții dificile, I-MAG are o viteză de pornire reglabilă care împiedică ruperea barei de agitare magnetică în timpul fazei de accelerare. Fiabilitatea procesului este realizată suplimentar prin detectarea integrată a cuplajului barei de agitare magnetice. În cazul ruperii sau defectării cuplajului magnetic, utilizatorul este informat prin intermediul unității de operare.

Controlerul I-MAG are o varietate de interfețe digitale și analogice. Echipat astfel, dispozitivul poate fi, de exemplu, controlat cu un comutator de picior sau buton de operare sau poate fi integrat intr-o retea prin USB/LAN/WIFI. Cu software-ul adecvat (de exemplu labworldsoft® 6), I-MAG poate fi astfel integrat într-un proces automatizat al fabricii.

Alte caracteristici:

  • Unitate cu clasa de protecție IP foarte ridicată 64: utilizare fără restricții chiar și în condiții dure de mediu datorită carcasei închise din oțel inoxidabil
  • Motor controlat electronic pentru viteze foarte stabile chiar și sub sarcină pentru rezultate reproductibile
  • Montare sigură și ergonomică a controlerului direct pe vas sau cu o tijă suport folosind suportul universal I-MAG UHC (disponibil ca accesoriu)
  • Navigare în meniuri multilingve

Scope of delivery

  • I-MAG Industry stirrer
  • IKAFLON 90 slide
  • USB A-B Cable
  • Adapter for analog interface (3 pcs.)