AgraVisionTM Pro Reader & AgraStrip® Pro - analizor cantitativ micotoxine si organisme modificate genetic din cereale

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

SOLUȚII DE TESTARE RAPIDĂ PENTRU DETECTARE CEREALE MODIFICATE GENETIC

Agra Vision TM Pro Reader & Agra Strip@ Pro este un analizor mobil de înaltă performanță, special conceput pentru a detecta și a cuantifica micotoxinele. Acesta face parte din categoria principală a analizoarelor mobile și este ideal pentru laboratoarele care se ocupă cu analiza și controlul calității produselor alimentare și agricole. Acest dispozitiv utilizează tenologia LFD (dispozitiv cu flux lateral), o metodă rapidă și eficientă de a detecta prezena micotoxinelor. Acesta este aprobat CE, ceea ce înseamnă că îndeplinește standardele de siguranță și eficiență ale Uniunii Europene.

Agra Vision TM Pro Reader & Agra Strip@ Pro este alimentat de la o sursă de tensiune cuprinsă între 100 și 240V AC B110%, 50/60 z B15%, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în diverse medii de lucru. De asemenea, dispune de porturi USB de tip A și B, facilitând conectarea la alte dispozitive și transferul de date. Acest analizor mobil este destinat în special laboratoarelor din industria alimentară și agricolă, dar poate fi folosit și în alte domenii unde este necesară detectarea și cuantificarea micotoxinelor. Beneficiile principale ale utilizării Agra Vision TM Pro Reader & Agra Strip@ Pro, includ rapiditatea și eficiena în detectarea micotoxinelor, precum și posibilitatea de a efectua analize în orice moment și în orice loc, datorită caracteristicilor sale mobile.

AgraVisionTM Pro este un dispozitiv de citire cu flux lateral proiectat special pentru kiturile AgraStrip® Pro. Sistemul lucrează dupa o procedură comună de extracție și diluare iar operarea intuitivă permite testarea simplă pentru mai multe micotoxine diferite în mai puțin de 10 minute, ajutând în același timp la eliminarea erorilor comune de manipulare. Poate testa independent sau  simultan până la 4 probe. Acest lucru, împreună cu afișajul de 7 inch, interfața ușoară cu utilizatorul, incubatorul integrat, conectivitatea simplă și suport blockchain (registru de date), fac din aparatul AgraVisionTM Pro soluția imbatabilă pentru solicitarile de testare a micotoxinelor la fața locului.

Kit-ul AgraStrip® Pro GMO permite cuantificarea rapidă și simplă la fața locului a GMO-urilor în porumb, soia și rapiță.

Cititorul AgraVision™ Pro eficientizează întregul test, reducând etapele la minimum, stabilind în același timp noi standarde de precizie și utilizare.

Aplicații

Printre produsele de bază care pot fi analizate se numără porumbul, soia și rapita.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

 Rapid

Testați și autorizați camioanele de cereale cu un timp de testare de 5 până la 10 minute și capacitatea de a testa 4 probe simultan la fața locului.

Simplu

Bucurați-vă de operarea intuitivă și automată a cititorului AgraVision™ Pro; nu mai există erori în ceea ce privește timpul și temperatura de incubare. Nu este nevoie de cupe, de sincronizare manuală sau de tăierea benzilor.

Sensibil

Limita de detecție de până la 0,1% GMO-ul în cereale în vrac.

O metodă foarte sensibilă pentru RUR în soia are o limită de detecție  de 0,05%.

Fiabil și cuantificat

Cititorul AgraVision™ Pro a fost conceput pentru a furniza rezultate fiabile și cuantificate. Obțineți citiri precise sub formă de procente ușor de înțeles.