Alveograf pentru masurarea parametrului W la faina

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Rheograph este conform cu standardele AACC, ICC și ISO pentru a determina caracteristicile reologice ale făinii, mai exact comportamentul făinii sub acțiunea forțelor aplicate asupra ei. Cu ajutorul aparatului Rheograph se poate măsura calitatea făinii, stabili rețetele optime de amestec a diferitelor soiuri de grâu pentru producția făinii, precum și evalua efectele utilizării unor aditivi (acid ascorbic, enzime de oxidare etc.). Cu acest aparat se pot determina valori precum: rezistența aluatului la presiunea de inflație (P), alungirea (L) și energia (W). În scurt timp se pot obține caracteristicile calității aluatului. Dispozitivul are încorporat propriul calculator industrial și propriul soft (program). Poate fi controlat direct cu ajutorul ecranului tactil al calculatorului industrial. Temperatura din camera de mixare și fermentație este controlată prin propriul soft. Aparatul este comandat automat pentru umflarea bulei, operatorul nu intervine în timpul inflației. Toate rezultatele testelor sunt înregistrate în calculatorul industrial al dispozitivului și redate grafic pe ecran.

Aparatul constă din 2 componente:

  • malaxorul pentru pregătirea probei de aluat (faină+apă+sare)
  • unitate de umflare a aluatului și camera de fermentare.