Analizor dielectric DEA

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Caracterizarea comportamentului în timpul întăririi sistemelor polimerice reactive, vopsele şi adezivi.

Metoda de referință pentru investigarea comportamentului la întărire a rășinilor termosensibile, a materialelor compozite, adezivilor și vopselurilor, este analiza dielectrică DEA în concordanță cu standardele ASTM E2038 sau E2039. Marele avantaj al analizei dielectrice este faptul că poate fi aplicată și în producție, nu numai în laborator.
Pentru măsurarea conductivității ionilor, care este calculată din factorul de pierdere dielectrică (http://www.crispedia.ro/Factor_de_pierderi), sau valoarea inversă, vâscozitatea ionilor, Netzsch oferă un sistem de analiză dielectrică DEA cu unul sau mai multe canale, în funcție de aplicație, care operează în domenii variate de frecvență și cu diferite tipuri de senzori.

Analizorul dielectric DEA 288 Ionic măsoară modificările care apar în orientarea dipolilor și a mobilității ionilor în polimeri prin stimularea și alternarea tensiunii prin senzorul electrod. Metoda DEA poate fi folosită și pentru procesele online cu un anumit tip de sensor. Analizorul dielectric DEA 288 Ionic se utilizează în investigarea rășinilor, compozitelor, adezivilor și vopselurilor.