Analizor NIR rapid multiparametru DA 7250, Perkin Elmer

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Analizorul multiparametru NIR DA 7250

Analizorul multiparametru rapid NIR DA 7250 face parte din noua  generație de instrumente NIR de la PerkinElmer, special conceput pentru analiză în industria alimentară și agro.

Acesta combină precizia analitică remarcabilă cu viteza, ușurința de utilizare și robustețea. Analizorul NIR DA 7250 vine pre-calibrat pentru o gamă largă de aplicații, și determină umiditatea, proteina, grăsimea și mulți alți parametri, în toate tipurile de probe.

Orice - Analizează toate tipurile de probe din pulberi , lichide, paste ,etc.

Oriunde- Certificat IP65 ,robust pentru utilizare pe linie sau în laborator .

Oricând - Nu așteptați niciodată pentru a obține rezultate, analiza in 6 secunde fără pregătirea probei!

Oricine – chimisti , laboranti  sau personal instruiț în fabrică, toată lumea poate folosi cu usurinta si incredere DA 7250.

 

Aplicatii - Analizorul NIR DA 7250

Caracteristicile analizorului NIR DA 7250 il optimizeaza pentru o larga gama de aplicatii. Cereale, peleti, creme, pulberi, lichide - toate pot fi analizate in doar 6 secunde.

Iata cateva exemple de aplicatii ale analizorului NIR multiparamentru DA 7250:

Pentru industria carnii exista modelul SD –sanitary design

Indiferent dacă sunteti producator de  cârnați, carne , mezeluri  sau orice alt produs, modelul DA 7250 SD vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele de producție. Este aprobat de AUS-MEAT și respectă cele mai înalte standarde.

Carcasa din oțel inoxidabil facilitează curățarea, iar certificarea IP65 împotriva apei înseamnă că poate fi plasată aproape oriunde. Utilizați-l acolo unde aveți nevoie!

Analiza de 6 secunde a conținutului de grăsime, umiditate / substanță uscată, proteine, colagen și sare vă oferă rezultatele rapide de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți eficiența.

Analiza în cupele de unică folosință înseamnă că nu este nevoie de curățare între eșantioane, de eliberarea timpului pentru operatori și de eliminarea unei surse frecvente de eroare.

Este ușor de utilizat și este adesea folosit de operatorii instalațiilor langa linia de productie.

Versatilitatea lui vă permite să analizați nu numai carne tocata sau pasta , ci și bucăți de carne, pulberi, lichide și multe altele.

Analiza branzei, untului, smantanei, laptelui si pulberilor fara prepararea prealabila a probei si fara curatare a aparatului intre doua analize. Cu ajutorul tavitelor de proba de unica folosinta, proba se analizeaza si apoi se arunca, urmand proba urmatoare. Astfel, timpul si usurinta de lucru cu analizorul multiparametru NIR DA 7250 sunt de neegalat. In plus, precizia instrumentului permite ajustarea productiei la tolerante foarte inguste.

  • Furaje
  • Mori de grau

Aparatul multiparametru NIR DA 7250 NIR ofera posibilitatea analizarii graului si fainii la parametrii umiditatea, proteina, cenusa etc. Ofera acuratete de top intr-o carcasa robusta protejata IP 65. Plasat oriunde in moara, instrumentul DA 7250 ofera rezultate imediate.

Precizia si rapiditatea analizelor aparatului multiparametru NIR DA 7250 il fac ideal pentru companii cultivatoare de seminte si institute pentru imbunatatirea soiurilor. Se pot analiza orice tip de cereale sau oleaginoase la parametrii standard umiditate, proteina si continut de ulei, precum si analize speciale ca profilul de acizi grasi sau nivelul de aminoacizi. Mii de probe pot fi analizate in timp scurt iar cantitatea de proba este si ea flexibila - de la cateva boabe pana la 500 ml. Multe dintre companiile de productie seminte si institute de ameliorare a soiurilor din lumea intreaga utilizeaza analizorul multiparametru NIR DA 7250.

  • Productia de etanol

Modul flexibil de prezentare a probei faciliteaza analiza atat a materiei prime cat si a tuturor produselor intermediare precum si a celor finite cu ajutorul instrumentului de analiza rapida multiparametru NIR DA 7250. Granule, namoluri, lichide si pulberi - toate pot fi analizate usor cu DA 7250.