Calorimetru (bomba calorimetrica) pentru cercetare IKA C 1

PreviousNext
image-brand

Pentru a afla mai multe detalii despre produs, te rugăm să completezi formularul de cerere ofertă.

Cere sfatul unui consultant
+40 21 255 31 32

Descriere

Calorimetru (bombă calorimetrică) pentru cercetare IKA C 1

Bomba calorimetrică cu oxigen cu manta statică C 1 reprezintă un pas uriaş în tehnologia calorimetriei prin îmbinarea unui înalt grad de automatizare cu o construcţie compactă, fiind cel mai mic calorimetru disponibil pe piaţă. 
Calorimetrul C1 operează după standardele DIN 51900 şi ISO 1928. Temperaturile ănregistrate sunt analizate conform metodei clasice izoperibole a lui Regnault Pfaundler. 
Vasul de combustie tradiţional, cu piuliţă cu filet masiv, a fost înlocuit cu o cameră de combustie uşoară şi simplu de montat.
Mulţumită varietăţii de interfeţe diferite (PC, Ethernet, SD-card, balanţă, imprimantă), această unitate se poate adapta uşor în funcţie de aplicaţiile utilizatorului. Calorimetrul poate fi adaptat la sistemul de management de date al laboratorului şi la LIMS cu ajutorul softului C 6040 Calwin (accesoriu opţional). 

Pachetul de bază al ansamblului calorimetric C 1 Package 1/10 conţine bomba calorimetrică C 1 (inclusiv vasul standard de combustie C 1.10) şi termostatul pentru alimentarea cu apă de răcire RC 2 basic. 

Pachetul conţine toate părţile necesare pentru a fi pus în funcţiune, inclusiv consumabile pentru cca. 500 de experimente şi 25 de calibrări. Vasul de combustie C 1.10 se livrează cu suportul de creuzeţi C 5010.5 şi cu creuzetul mare din cuarţ C 6.

La aceste linkuri se găses mai multe Date tehnice, Accesorii şi Consumabile.